Nové desky 35/2021 - od Imagine Dragons přes Iron Maiden po Rudimental

08.09.2021 08:00 - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: archiv kapely Imagine Dragons

Vedle řádky klasických umělců, jako jsou Víkingur Ólafsson, Daniel Hope nebo Alice Sara Ott, se na výsluní hudebních novinek skvějí chameleoni Imagine Dragons, heavymetaloví Iron Maiden, rockoví Suuns, rapper Drake, taneční Rudimental či countryová Lauren Alaina. Českou scénu zastupují Franzie a David Stypka.
V pátek 3. září vyšly tyto nové tituly:

Imagine Dragons - Mercury: Act 1
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / pop rock

Imagine Dragons - Mercury - Act I
Tři roky trvalo, než Imagine Dragons připravili následovníka albu "Origins", a jak to podle názvu "Mercury: Act 1" vypadá, jedná se o první část rozsáhlejšího díla. Naznačil to i Dan Reynolds, když prozradil, že je album rozdělené na dvě strany - jednu organickou a dívající se dovnitř, druhou agresivnější a dívající se ven. Tematicky se zde dotýká ztráty, osamělosti, smutku a zároveň oslavuje život. Třináct písniček pánové nahrávali na různých částech naší planety od Austrálie a Nového Zélandu přes Švédsko po americká studia v L.A. a v domovském Las Vegas. Zřejmě i díky jemu a díky producentům, s nimiž na těchto místech spolupracovali, se můžeme těšit na pestrou žánrovou jízdu zahrnující rock, pop, electropop, synth-pop, r'n'b nebo třeba lehký nádech latino popu. Mezi těmi, kdo jim vypomohli s produkcí je například věhlasný Rick Rubin, Joel Little (Lorde, Broods), Jason Suwito ze Sir Sly, Styalz Fuego (The Knocks, Wax Motif) nebo osvědčení Mattman & Robin (Selena Gomez, Taylor Swift, Julia Michaels) a Jesse Shatkin (Kelly Clarkson, Sia, Paloma Faith). Jak dopadl výsledek, uslyšíte na YouTube a my pouze dodáme, že vedle digitálních verzí seženete desku i na vinylu, audiokazetě a v box setech různého složení.


Rudimental - Ground Control
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: EDM / soul / drum and bass

Rudimental - Ground Control
Ani to moc dlouho netrvalo a Rudimental jsou zpět se svým čtvrtým albem, které vydávají dva roky po předchůdci "Toast To Our Differences". Kolekci s názvem "Ground Control" naplnili hned šestnáctkou písniček, v nichž pochopitelně nechybí řada hostů. Pozvání tentokráte dostali a přijali například Anne-Marie, Tion Wayne, Nørskov, Hardy Caprio, MJ Cole, James Vincent McMorrow, Ella Henderson, Skream, The Game, D Double E, RV, Lowkey nebo Morgan. Deska je rozdělená na dvě části - ta první se vrací ke kořenům kvartetu, ta druhá se noří hlouběji do soulu a temnější atmosféry. Co si pod tím představit, zjistíte na YouTube.


Drake - Certified Lover Boy
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Drake - Certified Lover Boy
Hitparády a streamovací servery, třeste se! Drake vydává nové album! Kanadský rapper navazuje s novinkou "Certified Lover Boy" na tři roky starou studiovku "Scorpion", ovšem ani v mezidobí nenechal fanoušky zcela vychladnout - naservíroval jim ípíčko, mixtape a několik singlů. Rozhodně to ale neznamená, že by je na své šesté řadovce nějak šidil. Hned jednadvacet tracků mu pomáhala produkovat armáda producentů. Najdete zde jména jako OZ, TM88, Vinylz, Cardo, Masego, 40, Nineteen85. Ve výčtu hostů jsou pak Lil Baby, Lil Durk, Giveon, Jay-Z, Travis Scott, Future, Young Thug, Yebba, 21 Savage, Project Pat, Tems, Ty Dolla Sign, Lil Wayne, Rick Ross, Kid Cudi, Nicki Minaj, Juice Wrld, PartyNextDoor nebo Anthony Hamilton. Nahrávka obsahuje i řadu samplů, které si Drake vypůjčil například od Notoriouse B.I.G., Right Said Fred, 'NSync, Juicy J, R. Kellyho, a dokonce využil i "Michelle" od The Beatles. Vydáním desky pochopitelně žije jeho YouTube.


Iron Maiden - Senjutsu
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Iron Maiden - Senjutsu
Živoucí legenda nové vlny britského heavy metalu Iron Maiden v době covidové nezahálela a připravila pro své věrné novinkové album s názvem "Senjutsu". Předchozí "The Book Of Souls" přinesla příběh z Mayské civilizace a nyní se dostáváme ke kultuře samurajů. Na ploše osmdesáti minut čekejte rozsáhlé kompozice plné dynamiky a zvratů. Jako ochutnávka vyšel pilotní singl ve formě výpravného klipu "The Writing on the Wall" a následně "Stratego". Zbylou osmičku skladeb, jež na 2CD nebo 3LP nabízejí všechny atributy tvorby Mejdnů, si můžete poslechnout na YouTube profilu formace.


David Stypka & Bandjeez - Dýchej
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop rock / folk

David Stypka & Bandjeez - Dýchej
Jak mnoho českých hudebních fanoušků ví, David Stypka od ledna není mezi námi. Do poslední chvíle ovšem skládal a nahrával, a tak stačil připravit podstatnou část třetí desky, kterou jeho kapela Bandjeez společně s producentem Martinem Ledvinou dotvořila a nyní ji vydává pod názvem "Dýchej". Stypkovi příznivci se mohou těšit na jedenáct písniček, které před časem uvedl poměrně optimistický singl "Farmářům". Na natáčení se podílela také Kateřina Marie Tichá, která s Bandjeez aktuálně spolupracuje. Ukázky všech songů nabízí například Supraphonline.


EP

  • Keaton Henson - Fragments
    Anglický hudebník, známý ze spolupráce s The Staves nebo UNKLE, navazuje na své loňské album "Monument" osmi novými písněmi, které nahrál společně s Lukem Smithem. Svůj intimní indie pop rozehrál i na YouTube.
  • Connie Constance - Prim & Propa
    Anglická hudebnice se pro natočení tří písní ze svého nového EP rozhodla spojit s muzikantem, kterého známe jako Karma Kid, a společně s ním se vydala do daleko rockovějších sfér. Čtvrtý song produkoval Ben Baptie (Rex Orange County, Tom Odell). Všechny uslyšíte na YouTube.
  • Betty Reed - Mistakes Made, Lessons Learned
    S celkem šesti písničkami se nám představuje americká písničkářka z Nashvillu, která svůj styl staví na kombinaci popu a folku, s lehkými příměsmi americany a country. Více vám odhalí návštěva jejího YouTube profilu.

Dále stojí za pozornost:
Maria Domark - Flawless: debut ruské future popové hudebniceYouTube
Modernlove. - Monochrome Blue: debutové EP irského boybanduYouTube
Earth Groans - The Body: nová nálož křesťanského metalcoruYouTube


Suuns - The Witness
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: psychedelic pop / rock

Suuns - The Witness
Experimentální rockeři Suuns se až dosud zahalovali tajemstvím stejně jako silueta mizející v mlze a vydávali alba, která si pohodlně hoví v nejednoznačnosti, nevázanosti a náznacích. Ale v poslední době se zdá, že je kapele pohodlnější, když přijde s jasnější vizí. Tento nově nalezený pocit pohody je nepopiratelný i na pátém dlouhohrajícím počinu s názvem "The Witnes". Skupina do čerstvé kolekce, na rozdíl do předchozí "Felt", vmísila pevné nápady bez velkého experimentování s pevným základem a to vše navzdory určité složitosti daných kompozic. V každém případě jsou Suuns zpět v plné síle. Desku si můžete poslechnou na jejich YouTube kanále


Lauren Alaina - Sitting Pretty On Top Of The World
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: country

Lauren Alaina - Sitting Pretty On Top Of The World
Letos je tomu přesně deset let, co se v desáté sezóně American Idol sešli hned dva countryoví zpěváci - vítěz Scotty McCreery a poražená Lauren Alaina. Oba posléze pevně zakotvili na tamní žánrové scéně a svá alba umisťují v Top 3 US Country. Zatímco McCreery vyšle svoji čtvrtou řadovku do světa za dva týdny, rodačka z Georgie se se třetím albem hlásí již nyní. Nazvala ji "Sitting Pretty On Top Of The World" a na patnácti písničkách s ní spolupracovala současná autorská špička Hillary Lindsey, Liz Rose, Lori McKenna, Sasha Sloan či Emily Weisband. Stejně jako ona sama v poslední době hostovala na řadě nahrávek svých kolegů, pozvala si některé do studia také. Její pozvání přijali Trisha Yearwood, Lukas Graham a Jon Pardi. Většinu z nových kousků sdílí na svém YouTube kanálu.


Tip týdne

Franzie - Prvoroj
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: post rock / alternativní rock / psychedelie

Franzie - Prvoroj
Debutovým albem "Prvoroj" se nám představuje kapela Franzie v čele s Veronikou Stříbrnou. Svůj styl staví na kombinaci post-rocku, psychedelie a brněnské alternativy, a pokud by vás zajímal původ názvu, pak kapela přiznává, že se v něm odvolává na Francii, Franze Kafku, anglické slovo "frenzy" (běsnění, šílenství), Františku nebo s nadsázkou francouzskou školu bubnů. Jak zjistíte z ukázek na stránkách vydavatelství Indies Scope, debutují prostřednictvím sedmi písní, z nichž polovinu nahráli již v roce 2017 ještě pod názvem Superego Kid a tu druhou v době lockdownu, kdy se zavřeli do zkušebny, potažmo domácího studia Marka McGlincheyho. Natáčeli zde pod taktovkou Rhyse Braddocka z Metronome Blues.


Víkingur Ólafsson - Mozart & Contemporaries
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Víkingur Ólafsson - Mozart & Contemporaries
Islandský klavírista Víkingur Ólafsson už pevně zakotvil pod prestižním vydavatelstvím Deutsche Grammophon, a jak napovídá název "Mozart & Contemporaries", čtvrté album v této společnosti věnoval především rakouskému skladateli a také jeho současníkům, jakými jsou Cimarosa, Galuppi, Carl Philipp Emanuel Bach a Haydn. Na albu najdete hned jednadvacet skladeb, zachycujících experimenty konce osmnáctého století. Sám Ólafsson o tom říká: "Toto je období, kdy Mozart klasickou tradici nejen zdokonaloval, ale i jemně rozvracel. Doufám, že tento zvláštní kontext, mix oslavovaného a obskurního, může mírně změnit naše psychologické naladění a odstranit některá závaží, která si všichni s sebou do Mozartovy hudby přinášíme." Co tím myslel, zjišťujte v ukázkách na e-shopu Presto Classical.


Kristoffer Gildenlöw - Let Me Be A Ghost
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Kristoffer Gildenlöw - Let Me Be A Ghost
Kristoffer Gildenlöw je multiinstrumentalista známý převážně ze skupiny Pain Of Salvation, kde působil se svým bratrem Danielem. Posléze hrál v koncertní evropské skvadře principála Neala Morseho coby baskytarista a byl taktéž členem holandských progresivistů Kayak. Nyní v duchu POS vydává své další sólové album s názvem "Let Me Be A Ghost". Třináct převážně kratších kompozic vás díky autorově malbě zvukových scén, dynamice, kontrastům a charakteristickému vyprávění zavede do temného světa a do nejhlubších a nejděsivějších míst mysli. Kristoffer vypráví příběhy o tom, jak je možné vše vzdát nebo pokračovat, o volbách na pokraji života a smrti, o přízracích, které se toulají oběma říšemi. Naslouchejte mu na jeho YouTube kanálu.


Reedice

  • Lady Gaga - Dawn Of Chromatica
    Popová královna Lady Gaga připravila pro své fanoušky remixovou úpravu své loňské desky "Chromatica". Pod titulem "Dawn of Chromatica" najdete čtrnáctipoložkovou kolekci, na kterou přispěli svými remixy třeba Arca, Rina Sawayama & Clarence Clarity nebo Charli XCX & A. G. Cook. Produkčně ji zastřešil BloodPop®, který produkoval i původní, na Grammy nominované album.
  • Mötley Crüe - Dr. Feelgood (40th Anniversary Remastered)
    "Dr. Feelgood" patří bezesporu k jedné z nejkultovnějších desek glam metalu. Mötley Crüe ji nyní, po čtyřiceti letech od svého založení, připravili v remasterované verzi v digitální podobě. Nahrávka vyšla původně v roce 1989 a získala si nadmíru pochvalné hodnocení kritiky a fanoušků. Obecně se řadí mezi nejzásadnější desky metalové scény s přesahem do moderní doby.
  • New Found Glory - Forever And Ever X Infinity…and Beyond!!!
    Formace New Found Glory znovu vydává svou desátou studiovku "Forever And Ever x Infinity...And Beyond!!!". Nahrávka obsahuje šest nových skladeb, které kapela nahrála během pandemie, a celá reedice bude k dostání na dvou LP se čtyřiadvacetistránkovým "bookletem". Z celkem jedenadvaceti položek si nyní můžete na YouTube vychutnat song "The Last Red-Eye". O svůj názor se s námi podělte v komentářích pod článkem!
  • Rory Gallagher - Rory Gallagher 50th Anniversary Edition
    Eponymní debut Roryho Gallaghera se po padesáti letech od svého vydání nyní dočkal megalomanské reedice. Je k dostání hned v několika formátech včetně box setu o 4CD a DVD. K fanouškům se tak dostává na třicet doposud nevydaných písní - záznamů z různých radio sessions, z prvního sólo koncertu a další raritky. Nechybí ani dvaatřicetistránková kniha. Videonáhled počinu najdete na YouTube.
  • P.O.D. - Satellite: 20Th Anniversary Edition
    K reedicím velkých desek se tento týden přidává i kultovní nahrávka "Satellite" z dílny P.O.D. Od roku 2001, kdy původně vyšla, se co do prodeje vyšvihla do trojnásobně platinových výšin, a stala se tak vůbec nejprodejnějším počinem formace. Vedle nově zremasterovaných skladeb původního playlistu čeká na posluchače také řada demonahrávek a specialit. Kolekce celkem sedmadvaceti sklade je k dostání na dvou CD a v digitální podobě.
  • Super Furry Animals - Rings Around The World (20th Anniversary Edition)
    Pátá studiovka Super Furry Animals "Rings Around The World", která vyšla v roce 2001, se nyní u příležitosti svého dvacetiletého výročí dočkala velkolepého znovuvydání. Historicky to byla pro formaci první deska, která se dočkala skutečného komerčního úspěchu, a v kontextu celé hudební scény jde skutečně o eklektické album, na kterém se snoubí pop, prog, punk, jungle, electronica, techno a death metal. Aktuální edice přináší remasterované songy na dvou vinylových LP nebo třech CD. Tracklist doplňuje čtyřicet doposud nevydaných skladeb včetně demonahrávek, remixů a dalších rarit.


V krátkosti

  • David Ferguson - Nashville No More
    Americký zvukový inženýr, který se proslavil prací pro interprety jako Johnny Cash, John Prine nebo U2, se pustil do vlastní tvorby. Pro debutovou desku připravil celkem deset písniček včetně dvou, v nichž si zahostovaly Margo Price a Sierra Hull. První ochutnávky servíruje YouTube kanál labelu Fat Possum.
  • Daniel Hope - Hope
    Nové album německého houslisty, které natočil společně s Zürcher Kammerorchester, obsahuje skladby Ramíreze, Dowlanda, Schuberta, Giazotta, Albinoniho, El-Khoury, Pärta, Elgara, Fostera, Andreho a Schwandta a jejich přehlídku nabízejí stránky Deutsche Grammophon.
  • Claire Laffut - Bleu
    Chcete-li tip na moderní, tanečně orientovaný electropop, pak byste určitě neměli minout tuto mladou Francouzku a jejích třináct písniček, které zařadila na své modré debutové album. Jak uslyšíte na jejím YouTube, vedle zmíněných stylů do nich vmíchala i vlivy rapu nebo afrobeatů.
  • Maty Noyes - The Feeling's Mutual
    Zpěvačka, jejíhož vokálu využili například i The Weeknd nebo Kygo, vydává po dvojici ípíček svou první řadovku. Její produkce se ujali AYB, Oscar Görres, Lemaitre, Gazzo, Pretty Sister nebo Andy Seltzer. Jestli vás její taneční pop roztancuje, zjišťujte na YouTube.
  • F.S. Blumm & Nils Frahm - 2X1=4
    Trochu matematiky si pro nás na svém společném počinu připravili dva němečtí skladatelé, z nichž první se orientuje především na noise a druhý střídá elektroniku, ambient a klasickou hudbu. Co z jejich kooperace vzniklo, zjistíte na Frahmově YouTube.
  • Alice Sara Ott - Echoes Of Life
    Na rozdíl od výše zmíněného Ólafssona věnovala jeho německá kolegyně svou novou nahrávku dílu Frédérica Chopina. Jeho kompozice doplnila skladbami Rota, Ligetiho, Tristana, Pärta, Takemitsu a Gonzalese. Který styl a skladatel vám sedne více, zjistíte na Presto Classical.
  • Usain Bolt - Country Yutes
    Možná jste během přenosů tokijské olympiády také zaznamenali, že se legendární sprinter začal věnovat hudební kariéře. Svou albovou prvotinu na pomezí rapu a dancehallu nahrál společně se svým dlouholetým přítele Nugentem 'NJ' Walkerem. Mezi dalšími hosty jsou NJJ, Bibi Gardner, Jae Xo a Kamal Evans. Poslouchejte na YouTube.
  • Craig Armstrong - Nocturnes: Music For Two Pianos
    Skotský hudební skladatel, kterého známe především díky jeho filmovým melodiím ze snímků jako "Romeo a Julie", "Láska nebeská" či "Moulin Rouge!", je i uznávaným skladatelem vážné hudby. Ověřit si to můžete i díky čtrnácti nokturen, které sdílí na svém YouTube.
  • Dana Dentata - Pantychrist
    Kanadská nu-metalová zpěvačka, kterou můžeme znát ze spolupráce s Machine Gun Kellym, 24kGoldn či Tommym Leem, vydává své debutové album, na němž kombinuje rap s industrialem, ostrými rockovými riffy a metalem. V jedné písni si zahostoval Travis Barker. Že se jedná o velmi provokativní umělkyni, zjistíte na jejím YouTube.
  • Hot Mustard - Mother Sauce
    Projekt, v němž se sešli členové Antibalas a TV On The Radio, navazuje na devět let starý živák a vydává svoji první desku. V deseti skladbách, které uslyšíte na jejich bandcampu, kombinují jazz, soul, hip hop a funk.
  • JMSN - Heals Me
    Prakticky přesně po třech letech se s novým řadovým albem vrací americký muzikant a zvukový inženýr Christian Berishaj. Svůj styl na pomezí alternativního r'n'b, elektroniky, soulu a tentokrát i klasiky či latina rozehrává v deseti písničkách, které prezentuje na svém bandcampu.
  • Little Simz - Sometimes I Might Be Introvert
    Poslední album britské rapperky bylo nominované na Mercury Prize, a není tak divu, že jeho následovník s sebou nese náležitá očekávání. Angažovaný rap autorka spojuje s neo soulem v celkem devatenácti skladbách, jež jsou ke slyšení na jejím YouTube.
  • Různí - Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings (soundtrack)
    Soundtrack k novému superhrdinskému filmu Marvelu nabídne celkem osmnáct songů, které dostali na starosti například Jhené Aiko, Anderson .Paak, Swae Lee, 21 Savage, Rich Brian, Audrey Nuna, Earthgang, Saweetie, 88rising, DJ Snake, Rick Ross, Niki, Warren Hue a další.
  • Ashland Craft - Travelin’ Kind
    Countryová zpěvačka, která se před čtyřmi roky účastnila amerického The Voice za tým Miley Cyrus, vydává své debutové album, které produkoval Jonathan Singleton (Tim McGraw, Maddie & Tae Luke Combs. Nachystali spolu jedenáctku písní včetně jedné s Marcusem Kingem. Seznámit se můžete na jejím YouTube.
  • Carnifex - Gravesides Confessions
    Deathcoroví černokněžníci se na své novince "Gravesides Confessions" vracejí k oldschoolovému zvuku. Zároveň se zde dotýkají až tabuizovaných témat - "takových, které bilancujete na smrtelné posteli", jak sami uvádějí. Oficiální klip k titulní skladbě alba najdete na YouTube profilu skupiny.


Dále stojí za pozornost

Gretta Ray - Begin To Look Around: debut nadějné indiepopové AustralankyYouTube
Children Collide - Tim Ee Itself: první album australských indierockerů od návratu v roce 2019YouTube
Trampolene - Love No Less Than A Queen:velští rockeři a Peter Doherty coby hostYouTube
Alison Faith Levy - You Are Magic:pop-jazzový projekt členky powerpopových The Loud Familybandcamp
Meatbodies - 333: minialbum garagerockové kapely z Kalifornie bandcamp
Renee Rosnes - Kinds Of Love: kanadská jazzová klavíristkaweb
S1Mba - Good Time Long Time:debut v Zimbabwe narozeného britského rapperaYouTube
Warmyear - I Wear The Memory: psychedelická sólovka Sonyi Balchandani z The Big Sleepbandcamp


Dále vychází:

Abramelin - Never Enough Stuff
Alison Faith Levy - You Are Magic
Asher Roth - Greenhouse Effect Vol. 3
Auri - II - Those We Don't Speak Of
Baby Queen - The Yearbook
Bad Waitress - No Taste
Beyond Grace - Our Kingdom Undone
Blk Odyssy - Blk Vintage
Bloodjinn - Leave This World Breathing
Bob Marley & The Wailers - The Capitol Sessions ’73 (DVD)
Bokassa - Molotov Rocktail
Booker T. & The Mg’s - The Complete Stax Singles Vol. 1 (1962-1967)
Booker T. & The Mg’s - The Complete Stax Singles Vol. 1 (1968-1974)
Brett Young - Weekends Look A Little Acoustic These Days
Buck Gooter - Head In A Bird Cage
Calicoco - Underneath
Carnifex - Gravesides Confessions
Closet Disco Queen & The Flying Raclettes - Omlette Du Fromage
Creepy Nuts - Case
Damu The Fudgemunk - Conversation Peace
David Hasselhoff - Party Your Hasselhoff
Dead Romantic - Voices
Dear Laika - Pluperfect
Deeper - Auto-Pain: Deluxe Edition
Deformatory - Inversion Of The Unseen Horizon
Directions (Bundy K Brown Of Tortoise) - Echoes
DJ Seinfeld - Mirrors
Doctor Smoke - Dreamers And The Dead
Dyerwulf - Doomsday Deferred
Emmylou Harris & The Nash Ramblers - Ramble In Music City: The Lost Concert (Live)
Famishgod - Rotting Ceremony
Flyjack - Pan Am
Gerry Rafferty - Rest In Blue
Gerycz/Powers/Rolin - Lamplighter
Ghost Hounds - A Little Calamity
Hannah Holland - Tectonic
Chris Renzema -?Get Out Of?The Way Of Your Own Heart
Christian Death - The Dark Age Renaissance Collection Part 4: The New Dark Age
Christian Gerhaher, Gerold Huber - Schumann - Alle Lieder
Immersion With Laetitia Sadier, Ulrich Schnauss, Tarwater, Scanner - Nanocluster Vol. 1
In The Company Of Serpents - Lux
Jehry Robinson - The Name Is Not Important
Jhay Cortez - Timelezz
Joy Denalane - Let Yourself Be Loved (Deluxe Edition)
Lady Blackbird - Black Acid Soul
Lany - Gg Bb Xx
Little King - Amuse De Q
Liz Cooper - Hot Sass
Lukasz Pawlik - Long-Distance Communication
L’Orange - The World Is Still Chaos, But I Feel Better
Malison - Death’s Embrace
Manu - Earth
Matsunaga Was Right - Kings Of The Deathmatch
Matthew Liam Nicholson - Universal Soldier
Megan And Shane - Daughter Of Country
Motorists - Surrounded
Nala Sinerphro - Space 1.8
Necrosexual - Seeds Of Seduction
New Found Glory - Forever And Ever X Infinity…And Beyond!!!
Nico Hedley - Painterly
Paige Beller - I’Ll Be Better
Pearl & The Oysters - Flowerland
Pell - Floating While Dreaming Ii
Peter Mawanga And Trevor Bystrom - Mawanga & Bystrom
Petey - Lean Into Life
Priya Ragu - Damnshestamil
Robert Jon & The Wreck - Shine A Light On Me Brother
Sampology - Regrowth
Satellite Citi - Fear Tactics
Smol Fish - Smooky La La
Solar Mantra - Away
Spermchurch - Merdeka Atau Mati
Spirits Having Fun - Two
The Night Flight Orchestra - Aeromantic Ii
The Picturebooks - The Major Minor Collective
The Shattered Mind Machine - Apparatschik
Tony Glausi - Everything At Once
Tora - A Force Majeure
Trna - Istok
Two Cent Revival - Demons
Various Artists - A Month Of Sundays: Volume 1
Vessel Of Iniquity - The Permian-Triassic Extinction Event
Western Bloc - Monkey Christ

Vychází na vinylu:
Alanis Morissette - Jagged Little Pill
Alice Sara Ott - Echoes Of Life
Anohni - Hopelessness (Vinyl Reissue)
Auri - II - Those We Don't Speak Of
Behemoth - Sventevith (Storming Near The Baltic) (Vinyl Reissue)
Bob Marley & The Wailers - The Capitol Session '73
Cannabis Corpse - Beneath Grow Lights Thou Shalt Rise (Vinyl Reissue)
Cee-Lo Green - The Lady Killer (Vinyl Reissue)
Claire Laffut - Bleu
Craig Armstrong - Nocturnes - Music For Two Pianos
Damian Jurado - Where Shall You Take Me? (Vinyl Reissue)
F.S. Blumm & Nils Frahm - 2X1=4
Grizzly Bear - Yellow House (Vinyl Reissue)
Here We Go Magic - A Different Ship (Vinyl Reissue)
Hot Mustard - Mother Sauce
Ill Nino - Revolution Revolución (Vinyl Reissue)
Imagine Dragons - Mercury: Act 1
Iron Maiden - Senjutsu
Junkyard - Junkyard (Vinyl Reissue)
Martin L. Gore - Counterfeit
Miloš Dodo Doležal & Vitacit - 1986-1991 Revisited Part I.
My Morning Jacket - Live 2015 (Vinyl Release)
O.V. Wright - A Nickel And A Nail And Ace Of Spades (Vinyl Reissue)
Richard Swift - Dressed Up For The Letdown (Vinyl Reissue)
Richard Thompson - Mirror Blue (Vinyl Reissue)
Robert Ames - Change Ringing
Rudimental - Ground Control
Různí - Batman Forever
Různí - Dazed And Confused (Soundtrack)
Různí - Space Jam - Music From And Inspired By The Motion Picture
Simply Red - Stars
Slade - Slayed?
Super Furry Animals - Rings Around The World (20th Anniversary Edition)
Sweet - Lost Singles
Taylor Swift - Fearless / Taylor's Version
The Mars Volta - Amputechture (Vinyl Reissue)
Víkingur Ólafsson - Mozart & Contemporaries

EP:
Ásgeir - The Sky Is Painted Gray Today
Botany - Portal Orphanage
Colloboh - Relation
DJ Gutta Butta And Slimmy B - All Net
Down Again - Bury The Bones
Fair Visions - Modern Kids
Jenna Kyle - Ojos
Jesse Jo Stark - A Pretty Place To Fall Apart
Joshua Ben Joseph - I Want The Old World Back
Julien Baker - Little Oblivions Remixes
Kasztan - Rare Earth Elements
Lurcher - Coma
M Field - M Field
P.E. - The Reasons For My Love
Pop Wallace - Noises Made Figuring Things Out
The Hawkins - Aftermath
Tzar - I’m Ok

Reedice:
Cosmicdust - Snow Noise Assemblage
Chris Carter - Electronic Ambient Remixes One & Three
Van Der Graaf Generator - Godbluff
Van Der Graaf Generator - H To He Who Am The Only One
Van Der Graaf Generator - Pawn Hearts
Van Der Graaf Generator - Still Life


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY