Queen Latifah pokračuje ve slibné herecké kariéře

15.05.2003 14:02 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

queen latifah
© facebook interpreta
Každý, kdo viděl oskarový muzikál "Chicago", potvrdí, že rapperka černé pleti Queen Latifah zde zazářila v roli bachařky. Za svůj výkon si vysloužila nominaci na Oscara a ocenění kritiků. "Chicago" byl ale jen vrchol ledovce a agilní Latifah v současnosti neví, kam dříve skočit.

Tento týden přichází do kin bláznivá komedie "Dům naruby" (Bringing Down The House), ve kterém si někdejší slavná rapperka, dnes už spíše herečka, vystřihla roli uprchlé vězeňkyně Charlene, která nabourá život suchého advokáta, jehož hraje komik Steve Martin. Queen Latifah navíc v současnosti natáčí film "No Blood No Tears" (remake korejského filmu), komedii "Barbershop 2" a už podepsala smlouvy pro filmy "Beauty Shop" a "My Wife Is a Gangster", další předělávku korejské filmové klasiky.

Latifah ale nezapomíná ani na hudbu. Na léto má připraveno nové album "First Love" a 22. května bude hlavní hostitelkou obrovského koncertu "VH1 Divas Duet", kde zazpívají Celine Dion, Lisa Marie Presley, Whitney Houston, Mary J. Blige, Jewel nebo Chaka Khan.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY