Lady Gaga bude v Las Vegas opět jazzovat a klavírovat

25.08.2021 17:44 - Honza Balušek | foto: Interscope

I Lady Gaga patří mezi umělce, kterým pandemie zabránila v živém hraní a kteří se těší zpět na pódia. Místo aby vyrazila na turné, které je přece jen logisticky náročnější, rozhodla se radši pro devět večerů obnovit svou lasvegaskou show s názvem "Jazz & Piano". Její američtí fanoušci se na ni mohou zajet podívat mezi 14. a 31. říjnem, místem konání bude opět Park Theater.

Pro zpěvačku to bude návrat do známého prostředí. V Las Vegas už si ostruhy vysloužila s koncertním programem "Enigma", který začala v prosinci 2018, a právě s "Jazz & Piano", které odstartovala o měsíc později. Obě show v roce 2019 průběžně střídala, data konání v minulém roce však musela zrušit.

Nových devět setů bude doprovázet vydání druhé společné desky s Tonym Bennettem nazvané "Love For Sale". Ta navazuje na jejich první počin "Cheek To Cheek" z roku 2014. Dvojice spolu před nedávnem zazpívala na dvou vyprodaných večerech v newyorské Radio City Music Hall, a zatímco pro Lady Gaga to byl jen jeden z mnoha koncertů, pro pětadevadesátiletou legendu to byla vystoupení poslední. Krátce po nich totiž Bennett oznámil konec živého vystupování.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY