Elton John s pomocí Pnau slepil čtyři songy do pohodového mash-upu, sekunduje jim u toho Dua Lipa

16.08.2021 08:24 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

O spolupráci mezi Eltonem Johnem a Duou Lipou se spekulovalo již pár týdnů. Oba umělci si navzájem již nějakou dobu projevují náklonost, Sir Elton půvabnou zpěvačku letos pozval i na svou prestižní Elton John AIDS Foundation Academy Award Party, a tak je hudební spojení obou hvězd dalším logickým krokem.

Tedy ono jde vlastně o propojení hned tří slavných jmen. Za skladbou s názvem "Cold Heart" totiž stojí trio Pnau, s kterým Elton John spolupracoval již v roce 2012. Singlová novinka je jakýsi mash-up hned čtyři kousků z diskografie britského hudebníka - hitovek "Rocket Man", "Sacrifice", dále "Kiss The Bride" z roku 1983 a "Where's The Shoorah" z alba "Blue Moves“, které vyšlo v roce 1976.

Australští Pnau v aktuální remixové podobě sázejí na příjemný retro disco beat, který skvěle zapadne do playlistů většiny rádií, ale může moc dobře fungovat i v klubech. A jak na tuhle píseň decentně tančit, ukazuje i roztomilé animované video, ve kterém se nakonec roztančí i kreslené postavičky obou hlavních protagonistů. Prostě taková milá letní oddychovka, kterých není nikdy dost.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY