Nové desky 31/2021 - od Willa Younga přes Wohnout po Nase

10.08.2021 17:00 - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Will Young

Vedle českých Wohnout se můžete těšit na desku coververzí Willa Younga, hardrockové Night Ranger, countryového Chrise Younga, r'n'b zpěvačku Tinashe, Sparks se soundtrackem k filmu "Annette", čerstvého držitele Grammy Nase, dancehallovou královnu Spice či nový metalový projekt Circus Of Rock.
V pátek 6. srpna vyšly tyto nové tituly:

Will Young - Crying On The Bathroom Floor
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Will Young - Crying On The Bathroom Floor
I po dvaceti letech zůstává Will Young historicky prvním vítězem reality show typu Pop Idol a letos se k tomu trochu oklikou vrací. Po řadě alb s původním materiálem se rozhodl, že na desce "Crying On The Bathroom Floor" přezpívá písničky někoho jiného, a to buď zpěvaček nebo skupin, kterým vévodí ženy. Do výběru se mu tak dostaly songy od Bat For Lashes, MUNA, Cam, Robyn, London Grammar, Lykke Li, Sky Ferreira, Solange, Everything But The Girl a Clare Maguire. Jak je společně s producentem Richardem X pojali, zjistíte na jeho YouTube kanálu.


Tinashe - 333
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / pop / rap

Tinashe - 333
Po loňském vánočním EP se vrací Tinashe s dalším, tentokrát již klasickým materiálem. Pátou desku pojmenovala "333" a nahrávala ji v domácím studiu pro svůj vlastní label. Zcela osamocená ovšem rozhodně nebyla - šestnáct songů jí pomáhali skládat a produkovat hudebníci jako CeeLo Green, Hitmaka, Neemyo, Lee Major, John Hill, Stargate, Kito či Beat Billionare. Nejen svůj hlas, ale často i invenci připojili také hosté Jeremih, Kaytranada, Kaash Paige, Absolutely, Wax Motif, Buddy a její bratři Quiet Child a Kudzai. Není tedy divu, že hudebně se výsledek pohybuje na pomezí r'n'b, popu a rapu. Ověřit si to můžete na YouTube profilu americké zpěvačky.


Wohnout - Huh!
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Wohnout - HUH!
Svou jubilejní desátou studiovku pojmenovali Wohnout docela netradičně: "HUH!". "Název vznikl tak nějak spontánně, když jsme se smáli výkřiku vprostřed vznikající písničky," vysvětluje kapela. Natáčelo se ve studiu Sono pod taktovkou ostříleného Milana Cimfeho. A dobrou zprávu mají hudebníci i pro milovníky vinylů - na 2LP na ně totiž čeká i bonusová píseň "Jsme na zkoušce v roušce", která vznikla v první covidové vlně a ve které hostují další muzikantští kamarádi (Vašek Bláha, Kuba Ryba, Dara Rolins, Pokáč, Ota Klempíř a další). Novinka obsahuje celkem čtrnáct skladeb produkovaných ve spolupráci s Michalem Skořepou. Ukázku v podobě písničky "Umění" najdete tady. Kapela kolem bratrů Homolových pokřtí desku o měsíc později, tedy 5. září v Mystic Skate Parku na Štvanici.


Nas - King’s Disease II
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap

Nas - King’s Disease II
Americký rapper Nas si za svou loňskou studiovku "King’s Disease" vysloužil první Grammy v kategorii nejlepší rapové album roku, a tak nikoho nepřekvapí, že se rozhodl pokračovat ve spolupráci s producentem Hit-Boyem a prakticky přesně po roce nachystal pokračování. Pro nahrávku lakonicky nazvanou "King’s Disease II" nahrál celkem patnáct skladeb a do studia si k sobě přizval i několik hostů. Jeho pozvání přijali Eminem, EPMD, A Boogie wit da Hoodie, YG, Lauryn Hill, Charlie Wilson a Blxst. Zda si i tentokrát vyslouží nominaci na zlatý gramofonek, zkoumejte na jeho YouTube.


Tip týdne

Gerry Gibbs - Songs From My Father
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Gerry Gibbs - Songs From My Father
Jazzový vibrafonista Terry Gibbs letos oslavil neskutečných šestadevadesát let a jeho syn, bubeník Gerry Gibbs mu připravil malý dárek - album "Song From My Father". Na dvou discích nahrál společně s Thrasher Dream Trios celkem devatenáct jeho skladeb. Sestava tohoto projektu byla velmi proměnlivá a postupně se v ní vystřídali kontrabasisté Ron Carter, Buster Williams, Christian McBride, klavíristé Kenny Barron, Chick Corea, Larry Goldings a Geoff Keezer, zpěvačka Patrice Rushen a Kyeshie Gibbs na perkuse. Ukázky této nevšední nahrávky, zkoumejte například na stránkách highresaudio.com.


Chris Young - Famous Friends
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / indie rock

Chris Young - Famous Friends
Po poměrně dlouhých čtyřech letech se vrací na hudební scénu americký countryový zpěvák Chris Young. Svou sedmou řadovku pojmenoval "Famous Friends" a delší čekání na ni vynahrazuje svým příznivcům čtrnácti písničkami, do kterých si přizval také trojici hostů. Těmi jsou nová countryová hvězda Kane Brown, stále častěji obsazovaná finalistka desáté řady American Idol Lauren Alaina a ještě nepříliš známý country-popový zpěvák Mitchell Tenpenny. Většinu alba si Chris složil sám a na produkci se podílel převážně s Coreym Crowderem a Chrisem DeStefanem. Výsledek uslyšíte na jeho YouTube.


Sparks - Annette: Cannes Selections (soundtrack)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: art pop / glam rock / muzikál

Sparks - Annette: Cannes Selections (soundtrack)
Na letošním festivalu v Cannes měl premiéru snímek "Annette", muzikál, jenž mají na svědomí američtí Sparks a v němž si hlavní roli zahráli Adam Driver a Marion Cotillard. Film nakonec získal cenu za režii, již obstaral Leos Carax. Hudba k němu vychází nyní na albu "Annette: Cannes Selections". V patnácti písních uslyšíte nejen samotné Sparks, ale i většinu herců. Nalákat vás může řada videí na YouTube profilu dua.


Lingua Ignota - Sinner Get Ready
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: experimental

Lingua Ignota - Sinner Get Ready
Kristen Hayter, klasicky vystudovaná multiinstrumentalistka, performerka a zpěvačka známá jako Lingua Ignota, vydává následovníka kolekce titulu "Caligula". I na albu s názvem "Sinner Get Ready" bojuje s nechtěným a dosud přehlíženým údělem ženskosti, všímá si témat domácího násilí a novodobých forem patriarchátu. Své myšlenky sděluje formou experimentálního použití východních strunných nástrojů v kombinaci s klávesovým podkladem a andělskými sbory. V devíti skladbách se umělkyně emotivně vyzpívává ze svého zoufalství a vzteku. Příznivci artové a experimentální hudby mohou okusit vizuálně netradiční podívanou v klipu "Perpetual Flame Of Centralia", který visí na jejím YouTube kanále.


Liars - The Apple Drop
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: nezávislý rock

Liars - The Apple Drop
O slovo se svojí novinkou hlásí i nezávislí experimentátoři Liars. Jestliže dvě předchozí kolekce z let 2017 a 2018 ("TFCF" a "Titles with the Word Fountain") byly spíše vnímány jako sólové projekty jejího hlavního představitele Anguse Andewa, na desátém zářezu do jejich diskografie je tomu zase jinak. Na nahrávce spolupracoval s avantgardním jazzovým bubeníkem Laurencem Pikeem, multiinstrumentalistkou Cameron Deyell a textařkou Mary Pearson Andrew. Do vlastního universa zve formace klipem k písni "Sekwar". Ten si společně s dalšími ukázkami můžete prohlédnout na YouTube profilu formace.


EP

  • Hippo Campus - Good Dog, Bad Dream
    Americká indierocková formace se připomíná po dvouleté odmlce a na EP "Good Dog, Bad Dream" servíruje čtyři novinky, které si členové sami napsali i produkovali. Jak se jim povedly, zjistíte na jejich bandcampu .
  • Sunmi - 1/6
    V poslední době se k nám valí jeden k-popový interpret za druhým. O mnohých nestíháme ani psát, druhé sólové EP někdejší členky Wonder Girls ovšem nepřejdeme. Nabízí na něm celkem šest písniček, které si sama produkovala v retro synth-popovém duchu. Vy je uslyšíte na jejím YouTube.
  • Lauren Flax - Out Of Reality
    Americký DJ a člen brooklynských Creep pro své ípíčko "Out Of Reality" nahrál celkem šest skladeb včetně dvou, v nichž ho doplnili Alejandra De La Deheza ze School Of Seven Bells a jeho anglický dubstepový kolega Skream. První ochutnávku nabízí YouTube kanál labelu 2MR.
  • Laci Kaye Booth - Laci Kaye Booth
    Laci Kaye Booth sice skončila v American Idol 2019 těsně pod stupni vítězů, i to však stačilo, aby si jí všimli prominentní producenti Dan Huff a Jimmy Harnen. Vzhledem k tomu, že se oba pohybují mezi rockem a country, nikoho nepřekvapí, že se v těchto intencích nachází i osm písniček eponymního EP, které můžete poznávat na YouTube zpěvačky.

Dále stojí za pozornost:
Sara Kays - Struck By Lightning: pop-folková písničkářka a Cavetown dohromadyYouTube
Travis Denning - Dirt Road Down: energií nabitý countryový objevYouTube


Max Richter - Exiles
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

Max Richter - Exiles
Hudební skladatel Max Richter se rozhodl, že pro svoji desku "Exiles" přepracuje některé ze svých starších skladeb pro symfonický orchestr. Tím orchestrem se nakonec stal Baltic Sea Philharmonic pod taktovkou Kristjana Järviho a Richter pro něj připravil kompozice ze snímku "Waltz With Bashir", úryvky děl "Woolf Works", "The Blue Notebooks" a "Songs From Before" a z baletních představení "Infra" a "Singulière Odyssée". Nahrávku prezentuje web vydavatelství Deutsche Grammophon.


Spice - 10
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: dancehall / indie rock / jižanský rock

Spice - 10
Pokud se nezajímáte o dancehall, pak vám pravděpodobně jméno Spice moc neřekne, ovšem vězte, že pro ty ostatní je jamajská hudebnice Grace Latoya Hamilton známá coby královna tohoto žánru. Na svém kontě má řadu cen, od roku 2003 desítky singlů, jedno EP, jeden mixtape, ale překvapivě ještě žádnou desku. Není tedy divu, že její debut "10" je v rámci žánru neskutečnou událostí. Patnáct písniček začala připravovat již v roce 2013 a pracovala na nich až letoška. O jejím postavení vypovídá ovšem to, že produkce desky se ujal sám Shaggy společně se Shanem Hoosongem a nechyběl samozřejmě ani přímo za mikrofonem. Tam ho doplnil či vystřídal ještě Sean Paul, Olaf Blackwood a Melissa Musique. Seznamte se na YouTube.


Circus Of Rock - Come One, Come All
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Circus Of Rock - Come One, Come All
Za novým projektem Circus Of Rock stojí Mirka Rantanen z finské hardrockové formace King Company. Nyní vydává debut "Come One, Come All" a jako první ochutnávku vybral song "Desperate Cry", ve kterém uslyšíte zpěváka Johnnyho Gioeliho, známého například z kapel jako Hardline nebo Axel Rudi Pell. Tvůrce projektu si dal za cíl vytvořit nahrávku, na které se budou setkávat nejrůznější hvězdy rockového nebe - ty, které jsou jeho srdci nejblíže, a ty, které nejvíce uznává. Nechybějí tedy zpěváci jako Jarkko Ahola, Rick Altzi (Masterplan), Kimmo Blom (Leverage), Johnny Gioeli (Hardline), Marco Hietala (ex-Nightwish), Pasi Rantanen (Thunderstone) nebo třeba Elize Ryd (Amaranthe). Na YouTube najdete k poslechu několik oficiálních trailerů.


Night Ranger - ATBPO
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Night Ranger - Atbpo
Americká hardrocková jistota Night Ranger přichází se svojí dvanáctou řadovkou. Podivný název "ATBPO" je zkratka pro "And The Band Played On" a vystihuje celou podstatu vzniku nahrávky. Muzikanti natáčeli během karantén, kdy nemohli být pospolu, a jednotlivé party tak tvořili a zaznamenávali na dálku. Zda to jedenáctku zbrusu nových skladeb nějak výrazně poznamenalo, můžete posoudit na jejich YouTube profilu kde vedle ukázek najdete i měsíc starý klip ke skladbě "Bring It All Home To Me".


Výroční edice

  • Nightwish - Once
    Nightwish - Once
    Své remasterované verze se nyní dočkalo průlomové album "Once" od finských Nightwish. Vyšlo původně 4.června 2004 a do metalového světa přineslo svěží vítr v podobě žánru symfonický metal. Reedice se dostává k posluchačům v několika verzích. Základem je limitovaná edice 2CD, přičemž na prvním kotoučku je původní kolekce a na druhém její instrumentální verze. Totéž je možné pořídit i na vinylu. Následuje 4CD verze Earbook rozšířená o bonusy a záznam z koncertu z Rothenburgského Taubertal festivalu v Německu ze 13. srpna 2005. Pro opravdové sběratele je tu lahůdka, jež zabalila vše do jednoho boxu a doplnila o další obrazový materiál v podobě plakátu a foto přebalů. Detaily k této edici naleznete na oficiálních stránkách kapely.


  • Barbra Streisand - Release Me 2
    Barbra Streisand - Release Me 2
    Zpěvačka Barbra Streisand, která jako jediná umělkyně dosáhla v albové hitparádě čísla jedna v šesti po sobě jdoucích desetiletích, nyní přináší svým posluchačům kolekci "Release Me 2". Ta navazuje na její uznávané album z roku 2012 "Release Me" a obsahuje dosud nevydané skladby z jejího hudebního trezoru , včetně duetu s Williemem Nelsonem a Kermit the Frog. "Krásná procházka po uličce vzpomínek... šance vrátit se a v některých případech dodat závěrečný instrumentální nádech písním, které pro mě stále smysluplně rezonují," popisuje desku sama Barbra. Nahrávka vychází v několika verzích, tu svoji si můžete vybrat na oficiálních stránkách zpěvačky.


  • Brian May - Back To The Light
    Brian May - Back To The Light
    Svůj hudební archiv reviduje i legendární kytarista Queen Brian May. V rámci série "The Brian May Gold Series", která postupně opráší muzikantův kompletní sólový materiál (včetně alba "Another World" nebo soundtracku "Furia"), nyní vychází jeho debut "Back To The Light" z roku 1992. Nového masteringu se ujal Bob Ludwig. Vedle původních dvanácti skladeb se můžete těšit na jedenáct bonusů na druhém disku. Na populární unboxing, který prozrazuje, co vše rozšířené vydaní obsahuje, se můžete podívat na Brianově YouTube kanále.


  • George Harrison - All Things Must Pass
    George Harrison - All Things Must Pass
    "All Things Must Pass" je třetí sólový studiový počin George Harrisona, první po rozpadu skupiny The Beatles. Jde o trojalbum vydané v listopadu 1970 u vydavatelství Apple Records. Tato reedice vychází k padesátému výročí od jeho vydání, a jak bývá u takto významných nahrávek zvykem, vychází v mnoha verzích. Od základní v podobě 2CD či 3LP přes varianty s dalšími disky s přídavným materiálem až po masivní Uber Deluxe Box Set. Obsah všech můžete prozkoumávat na muzikantových oficiálních stránkách.


V krátkosti

  • Alirio - All Things Must Pass
    Brazilský rockový zpěvák, patřící nově do stáje Frontiers, pro první album připravil celkem patnáct skladeb. V několika z nich se k němu připojili Hugo Mariutti, Andria Busic, Arnel Pineda a Alberto Rionda. Nejen ty uslyšíte na YouTube kanálu zmíněného labelu.
  • Mr Jukes & Barney Artist - The Locket
    Na jednom albu a v deseti písničkách se potkali člen Bombay Bicycle Club Jack Steadman a anglický rapper, který si říká Barney Artist. Co spolu a také s hosty jako Lex Amor či Kofi Stone upekli, zjistíte na YouTube.
  • Patricia Barber - Clique
    Své nové album vydává americká hudebnice, jež kombinuje jazz a blues a jejíž nahrávky si v minulosti oblíbili především hifisté. Mezi vlastní songy vklínila i několik převzatých skladeb z Great American Songbook či od Stevieho Wondera. Představuje je na YouTube a nikoho nepřekvapí, že titul vychází i na SACD.
  • Eluvium - Virga II
    Matthew Cooper navazuje na svoji loňskou desku druhým dílem a příznivce svého temně znějícího ambientu v kombinaci s orchestrální hudbou a noisem potěší čtyřmi novými skladbami. Kompletně je sdílí na bandcampu.
  • Foxing - Draw Down The Moon
    Máte-li rádi experimentální rock s kapkou alternativy nakombinované s indie rockem, post rockem či progresivním rockem, pak byste neměli minout desítku nových písniček kapely ze St. Louis. Chlubí se s nimi na svém YouTube.
  • Jordan Lehning - Three Colored Wall
    Americký producent a smyčcový aranžér, který se podílel na deskách Kacey Musgraves, Maren Morris, Burta Bacharacha či Leona Bridgese vydává své nové dílo. Desítka skladeb má tentokrát nejblíže k dream popu a bedroom popu. Poslechněte sami na jeho bandcampu.
  • Sean McConnell - A Horrible Beautiful Dream
    Country-folkový písničkář z Bostonu sice ještě nedobývá žebříčky, ovšem jeho songy zpívají například Meat Loaf, Tim McGraw, Rascal Flatts či Martina McBride. Není tedy divu, že mezi třináctkou písní je i několik, v nichž ho doplnili The Wood Brothers, Fancy Hagood, Natalie Hemby, Audra Mae a Dan Tyminski. Najdete je na jeho YouTube.
  • Laura Stevenson - Laura Stevenson
    Americká indie-folk-rocková písničkářka a klávesistka uskupení Bomb The Music Industry! se hlásí po dvou letech s novou, eponymní deskou, kterou naplnila celkem deseti položkami. Chlubí se s nimi na svém bandcampu.
  • Meredi - Trance
    V Berlíně narozená hudebnice, která přes den studovala na místní univerzitě hudbu a skladbu, zatímco noci věnovala klubovému životu, vydává svoji druhou desku. Je o touze po momentu, který nastává tady a teď, o touze ztratit se, propadnout se do sebe, pro pocit uvolnění. Jak poodhaluje na svém YouTube, klavír nechala doprovázet smyčci a syntetizátory.
  • Moritz Von Oswald Trio - Dissent
    Německý multiinstrumentalista, zvukový inženýr a producent na albu navazujícím na "Sounding Lines" z roku 2015 zkoumá přesahy jazzové a taneční hudby obsažené v elektronické hudbě. O tom, že se jedná o poměrně náročný poslech, se můžete přesvědčit na YouTube tria.
  • Paul Thorn - Never Too Late To Call
    Americký hudebník míchající jižanský rock, country, americanu a blues působí na hudební scéně již bezmála čtvrt století a předskakoval i takovým hvězdám jako Sting, Mark Knopfler či Bonnie Raitt. Jeho nový počin nabídne jedenáct songů a titulní song nahrál na své VEVO .
  • Andrea Von Kampen - That Spell
    Své třetí album vydává písničkářka z amerického Lincolnu, a jak prozrazuje na svém bandcampu, bylo to poprvé, co necítila tlak, že jej musí rychle dodělat. Výsledkem je desítka písniček na pomezí popu, folku, rocku, indie a tradiční americké hudby.
  • Damon & Naomi With Kurihara - A Sky Record
    Americké dreampopové a indie-folkové duo, dříve známé jako Galaxie 500, se pro svůj nový projekt spojilo s japonským kytaristou Michio Kuriharou a výsledkem je deset skladeb mířících směrem k acid folku, alternativě a mírné psychedelii. Lepší obrázek si uděláte sami na bandcampu.
  • Despise You - West Side Horizons
    Kapele Despise You sluší nejlépe žánr powerviolence. Formace je o to zajímavější, že její osazenstvo odehrálo svou první živou show v roce 2007, kdy se oficiálně dali všichni dohromady - do té doby fungovali jako mysteriózní uskupení. Reedice obsáhlé kolekce "West Side Horizons", původně z roku 1999, obsahuje na šedesát kousků, mezi kterými najdete dobře známé songy i doposud nevydané rarity.


Dále stojí za pozornost

The Wandering Hearts - The Wandering Hearts: londýnský mix folku a americanybandcamp
Abstract Mindstate - Dreams Still Inspire: nové album rapové grupy v produkci Kanye WestaYouTube
Ider - Shame:druhá deska alternativního electropopového duaYouTube
Kississippi - Mood Ring:indie pop Zoe Reynolds podruhébandcamp
The Letter Black - The Letter Black: křesťanská metalová parta po čtyřech letechYouTube
Willy Mason - Already Dead: folk, blues, rock a country v podání amerického hudebníkabandcamp


Dále vychází:

Akthesavior - Hiatus
Alice Sara Ott - Echoes Of Life
Art Of Noise - Noise In The City - Live In Tokyo
As December Falls- Happier. - 5/11
Astro - Switch On
Barbra Streisand - Release Me 2
Barney McAll - Transitive Cycles
Blackpink - The Album (Jp Ver.)
Blood Red Saints - Undisputed
Brian Jackson, Ali Shaheed Muhammad & Adrian Younge - Brian Jackson Jid008
Brian May - Back To The Light (2021 Mix / 2Cd + 1Lp Package)
Brian May - Back To The Light (2021 Mix)
Brundarkh - Bells Of The Drowned
Carmen Q. Rothwell - Don’T Get Comfy / Nowhere
Catbite - Nice One
Circus Of Rock - Come One, Come All
Colin Hay - I Just Don’t Know What To Do With Myself
Cruzh - Tropical Thunder
DC The Don - My Own Worst 3Nemy
Deadlife - God In The Machine
Demun Jones - Southern Son
Desire Marea - Desire
Despise You - West Side Horizons
Ellen Foley - Fighting Words
Empty Streets - Age Of Regret
Ethan Slater And Nick Blaemire - Edge Of The World
Fake Laugh & Tarquin - Fake Laugh & Tarquin
Feuerschwanz - Die Letzte Schlacht
Fredo - Independence Day
George Harrison - All Things Must Pass / Deluxe
George Harrison - All Things Must Pass / Deluxe (5Cd+Brd Audio)
George Harrison - All Things Must Pass / Deluxe Limited (3Cd)
Golden Child - Game Changer
Grand Collapse - Empty Plinth
Grisly - Salting The Earth
Iamjakehill - Dying Lately
Ishmael Ensemble - Visions Of Light
Jason Nelson - Close
Jeffrey Alexander And The Heavy Lidders - Jeffrey Alexander And The Heavy Lidders
Jordan Rowe - Bad Case Of The Good Ole Boy
Khruangbin - Mordechai (Remixes)
Kim Woojin - The Moment: A Minor
Kolby Cooper - Boy From Anderson County
Krust - The Edge Of Everything
Leah Blevins - First Time Feeling
Liam Kazar - Due North
Liars - The Apple Drop
Lil Tecca - We Love You Tecca 2
Limina - Hidden Spaces
Lingua Ignota - Sinner Get Ready
Lip Talk - Laughing & Eating Cake
Long Shadows Down - Isle Of Wrath
Lovelorn - What’s Yr Damage
Mayank (Feat. Gui Oliver) - Mayank
Melted Bodies - Enjoy Yourself With Friends
Mew Suppasit - 365
Netherbird - Arete
Nick Wilson - Now I’m Falling
Night Ranger - Atbpo
Nightwish - Once
Nightwish - Once - Limited
Nothing Noble - Modern Dismay
Nytt Land - Ritual
Overrider - The City Eats The Stranger/ The Sky Eats The City
Pink Siifu - Gumbo’!
Pray U Pray - The Omega Kill
Riseup - Destructive Machine’s Chilling Time 3:27
Ro Myra - Nowhere, Nebraska
Rocket Punch - Bubble Up!
Různí - Amerikinda: 20 Years Of Dualtone
Různí - An Eclectic Selection Of Music From The Arab World Part 2
Různí - Country Funk Volume III (1975-1982)
Různí - Kikommando
Různí - Reggae Business (Boxset)
Různí - Rip It Up: The Best Of Specialty Records
Různí - Screensavers Vol 1
Různí - Soul Land Music Series: Volume 1
Různí - Spaciousness 2
Scarecrow - Splatterpunk
Sleepersound - Idle Voices
Smiling - Devour
Spektra - Overload
Staind - It´s Been A While
Staind - It´s Been A While (DVD)
Suncraft - Flat Earth Rider
Sunk Heaven - The Fvckheated Lvng
Tamela Mann - Overcomer
The Steoples - Wide Through The Eyes Of No One
The Umbrellas - The Umbrellas
Them Coulee Boys - Namesake
Troy Redfern - The Fire Cosmic
Viktor Jones - All The Edge Of The World
Weeekly - Play Game: Holiday
Young Nudy - Rich Shooter
Zachary Knowles - Tendency To Be A Loner

Vychází na vinylu:
Alice Sara Ott - Echoes Of Life
Anouk - For Bitter Or Worse
Art Of Noise - Noise In The City - Live In Tokyo
Barbra Streisand - Release Me 2
Blood Incantation - Interdimensional Extinction
Blood Incantation - Starspawn
Brian May - Back To The Light (2021 Mix)
Colin Hay - I Just Don’t Know What To Do With Myself
Delain - April Rain
Desire Marea - Desire
Dog Eat Dog - All Boro Kings
Fake Laugh & Tarquin - Fake Laugh & Tarquin
Foxing - Draw Down The Moon
George Harrison - All Things Must Pass / Deluxe Limited (5LP)
George Harrison - All Things Must Pass / Deluxe Limited (8LP)
Chris Young - Famous Friends
Ishmael Ensemble - Visions Of Light
Liam Kazar - Due North
Liars - The Apple Drop
Limina - Hidden Spaces
Lingua Ignota - Sinner Get Ready
Max Richter - Exiles
Moritz Von Oswald Trio - Dissent
Night Ranger - Atbpo
Nightwish - Once
OMD - Liberator
OMD - Universal
Různí - Amerikinda: 20 Years Of Dualtone
Sean Mcconnell - A Horrible Beautiful Dream
Shotgun Willy - Viva La Kid
Smiling - Devour
Sonny Clark - My Conception (Blue Note Tone Poet Series)
Staind - It´s Been A While
Stephen Chopek - Dweller
Sunk Heaven - The Fvckheated Lvng
The Mars Volta - Frances The Mute (Vinyl Reissue)
The Steoples - Wide Through The Eyes Of No One
Tyner Mccoy - Expansions (Blue Note Tone Poet Series)
Will Young - Crying On The Bathroom Floor
Willy Mason - Already Dead
Yawning Man - Rock Formations (Vinyl Reissue)

EP:
Allison Ponthier - Faking My Own Death
Andrew Rinehart - Have Fun Idiot
Benét - Game Over
Corners Of Sanctuary - Casualties Of War
Crossing I’s Dotting T’s - Crossing I’s Dotting T’s
Desolate Horizons - Patience
Evan Giia - Endorphins
Feet - Walking Machine
Firestations - Pixel Wilderness
Glaive - All Dogs Go To Heaven
Guhts - Guhts
Homeboy Sandman - Anjelitu
John Moods - So Nice
Larsen Leap - Second Wind
Litany - Adult Movies
May-A - Don’t Kiss Ur Friends
Paul Bouanga - Sadness Is Weakness
Praises - 4
Stray Weather - Asl
Terez - Sad Girl Summer
The Booklights - Into A Ball
The Heavy Hours - Wildfire
Treeboy & Arc - Life Preserver
Wolf Castle - Da Vinci’S Inquest

Reedice:
Bruno Mars - 24K Magic & Unorthodox Jukebox
Buck Owens & The Buckabroos - Tall Dark Stranger (Reissue)
Buck Owens & The Buckaroos - I’ve Got You On My Mind Again (Reissue)
Buck Owens & The Buckaroos - Sweet Rosie Jones (Reissue)
Gorillaz - The Now Now & Humanz (Ed Std)
James Blunt - Once Upon A Mind (Special French Edition) & The Afterlove
LCD Soundsystem - The Long Goodbye: LCD Soundsystem Live At Madison Square Garden (Reissue)
Royal Blood - Royal Blood & How Did We Get So Dark?
Twenty One Pilots - Trench & Blurryface
Willie Colón & Rubén Blades - Siembra (Reissue)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY