Lou Bega na nové desce oslavuje devadesátky

30.07.2021 16:45 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Německý zpěvák Lou Bega se po dlouhých osmi letech hlásí s novou studiovkou. Již v září vydá kolekci pojmenovanou "90s Cruiser", na které (jak název naznačuje) oslavuje hity devadesátek.

Lou Bega - 90s Cruiser
© Universal Music
Bega odstartoval svoji hudební kariéru v roce 1999, kdy vyšel jeho první a doposud největší hit "Mambo No. 5 (A Little Bit Of...)". I když se od té doby snažil a vydal celkem pět alb, na úspěch zmiňovaného singlu a debutové desky už nikdy nenavázal. Třeba se to změní již 10. září, kdy se na trhu objeví jeho novinka.

Na poslední nahrávce z roku 2013, která dostala název "A Little Bit Of 80s", předělal známé skladby let osmdesátých, na té nadcházející přicházejí na řadu léta devadesátá. Nového hávu se tak dočkají například "Sing It Back" od Moloko, "Connected" od Stereo MCs, "Sing Hallelujah" původně od Dr. Albana nebo "Everybody's Free", s kterým se v roce 1991 prosadila zpěvačka Rozalla. Pilotním singlem, který láká na předobjednání novinky, je song "Bongo Bong", s kterým prorazil francouzský zpěvák Manu Chao.

Na klip k písni se můžete podívat níže, stejně tak i na video ke kousku "Scatman & Hatman", kterým se Lou Bega připomněl v roce 2019. Ještě doplňme kompletní tracklist: Sing Hallelujah, Buena Macarena, Bongo Bong, Scatman & Hatman, Let's Get The Fiesta Started, Connected, Everybody's Free, Get Down, King Of My Castle, Time Cruisers, Sing It Back, Waiting By The Peer, Scatman & Hatman (DJ Skællig Clubmix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY