Nové desky 27/2021 - od Marpa přes The Wallflowers po Toma Odella

13.07.2021 08:00 - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Lukáš Jirkovský

Vyhlížíte okurkovou sezónu? Zapomeňte! Novinky si pro vás připravili opět countryový Marpo, vystrašený Tom Odell, vyletněný Alvaro Soler, irský objev loňského roku Inhaler nebo The Wallflowers. Doplní je hvězdami napěchovaný debut dua Jam & Lewis, soundtrack ke druhému "Space Jamu" a brazilskou show připomenou The Rolling Stones.
V pátek 9. července vyšly tyto nové tituly:

Marpo - Backwoods Bred
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap rock / country rock

Marpo - Backwoods Bred
Podstatná část Marpova alba "Backwoods Bred" vznikla na dálku v době, kdy pandemická situace nedovolila, aby producent Clint Murphy přicestoval do České republiky. Společně s druhým producentem Marcusem Tranem tak pracovali přes sdílené obrazovky a videohovory více než rok. Ota Petřina si pomalejší postup chválil: "Každej track je vypiplanej úplně do detailu. Každej nástroj, každej 808 kopák, každej vokál, harmonie atd. Musím uznat, že ten časovej rozestup funguje skvěle, protože jsme se k některým trackům vraceli a doaranžovávali je, protože jsme to po třech měsících cítili trochu jinak." Výsledkem je celkem patnáct skladeb, které jsou kombinací rapu, country, rocku a blues. Mezi hosty pak nechybějí členové TroubleGangu IronKap a Whnt a k nim se připojili ještě slovenští Separ, Kali, FJ Outlaw a Hard Target. První singly již sbírají zhlédnutí na YouTube.


Jam & Lewis - Jam & Lewis: Volume One
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: soul / r'n'b

Jam & Lewis - Jam & Lewis: Volume One
Producentské duo Jimmy Jam a Terry Lewis stálo během posledních čtyřiceti let u řady podstatných nahrávek nejen americké soulové a rhythmandbluesové scény. Dvojice proslula spoluprací s Janet Jackson a pak i s interprety jako Lionel Richie, TLC, Yolanda Adams, Michael Jackson, Aretha Franklin, Chaka Khan, Prince, Bryan Adams, Spice Girls, George Michael nebo Rod Stewart. Není tedy divu, že Jimmyho a Terryho společné debutové album "Jam & Lewis: Volume One" vzbuzuje takřka nesmírná očekávání, a to i s ohledem na to, jaké hosty si pánové k nazpívání deseti písniček přizvali. Většinou jde pochopitelně o zpěvačky a zpěváky, s nimiž spolupracovali již v minulosti, takže se tu vedle sešli Sounds Of Blackness, Boyz II Men, Mariah Carey, Babyface, Heather Headley, Charlie Wilson, Mary J. Blige, Toni Braxton, Usher, Morris Day, Jerome a The Roots. Všechny uslyšíte na YouTube kanálu dua.


Tom Odell - Monsters
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk pop / electropop

Tom Odell - Monsters
Tom Odell se po necelých třech letech vrací se svojí čtvrtou deskou. Nazval ji "Monsters" a zařadil na ni hned šestnáct skladeb, v nichž mu byli inspirací také příběhy a noční můry jeho fanoušků, a také touha po mírném stylovém posunu. Do své směsi indie, folku a popu tentokrát přimíchal fragmenty elektroniky. Společnost mu při nahrávání dělalo producentské duo Laurie Blundell aka Cityfall a Miles James. Výsledek uslyšíte na hudebníkově YouTube profilu.


The Wallflowers - Exit Wounds
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

The Wallflowers - Exit Wounds
Příjmení Dylan se může zdát svazující, ale syn Boba Dylana Jacob své kořeny nezapře. Jablko nepadá daleko od stromu a v tomto případě nejen vzhledově, ale i hudebně. Po devíti letech se Dylan mladší vrací se svým projektem The Wallflowers a novou nahrávkou "Exit Wounds", pohodovou směsicí rock-bluesových záležitostí. Tématem alba se zdá být něco jako výzva: "Neohlížejte se příliš často do minulosti." Aniž by to bylo vnímáno jako negativum - pohled vpřed zde autor popisuje tak, že pokud jdete na další nové místo, netřeba s sebou brát lidi, které vás v cestě za cílem brzdí, ale jen ty, kteří vám v tu chvíli dávají nové podněty a inspiraci. Ukázky s desetipísňové kolekce najdete na Jacobově YouTube.


The Rolling Stones - A Bigger Bang / Live 2006
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

The Rolling Stones - A Bigger Bang / Live 2006
První studiovka The Rolling Stones v novém tisíciletí bylo v roce 2005 album "A Bigger Bang". To se proslavilo po celém světě. Rockeři bodovali v první pětce v hitparádách téměř dvou desítek zemí a získali platinovou nebo zlatou desku v USA, Velké Británii a dalších mezinárodních teritoriích. Pánové Jagger, Richards, Watts a Wood album následně v letech 2005 až 2007 podpořili koncertní šňůrou, jež se stala koncertním turné s nejvyššími tržbami všech dob. Dne 8. února 2006 odehráli obrovský bezplatný koncert na pláži Copacabana v brazilském Riu de Janeiro. Tato show byla zachycena na filmu a vysílána do kin. A teď přichází do různých formátů v remixované a remasterované podobě nejen na DVD, Blu-ray, ale i na CD a vinylech. Ochutnávky najdete na YouTube profilu kapely.


EP

  • Brynn Elliott - Can I Be Real?
    Americká hudebnice, která doprovázela na turné Alanis Morissette, Brandi Carlile nebo Grace Potter, se po třech letech vrací se svým čtvrtým EP nazvaným "Can I Be Real?". Šest songů s ní připravil produkční tým The Monarch a také někdejší spolupracovník Taylor Swift Nathan Chapman. Jak uslyšíte na YouTube, jeho vliv je občas patrný.
  • Mayhem - The Atavistic Black Disorder / Kommando
    Norští Mayhem, kteří byli letos jako jediná blackmetalová formace uvedeni do Rockheim Hall of Fame, tuto událost oslavili ípíčkem se sedmi kousky, mezi nimiž vedle tří kousků pocházejících z dob nahrávání alba "Deamon" najdete i čtyři coververze. Přivítali v nich také zpěváky z Messiah a Maniac. První ukázku nabízí YouTube kanál labelu Century Media.
  • Lauren Jenkins - Miles On Me, Part 1
    Debut "No Saint" americké country-rockové muzikantky se nám před dvěma roky do výběru v Nových deskách nedostal, a tak na ni zkusíme upozornit alespoň nyní s jejím EP "Miles On Me, Part 1". Čtveřici songů si produkovala sama společně s Shuffle Brother Music z Tennessee a v jednom ji doprovodil ještě David Ramirez. Seznamte se s ní na jejím YouTube.
  • Almost Monday - Til The End Of Time
    Své druhé album vydává také indiepopové trio z kalifornského San Diega. Následovník "Don't Say You're Ordinary" přinese pět songů, které produkovali Mark Needham a Simon Oscroft, známí ze spolupráce s Chrisem Isaakem, Saint Motel nebo The Naked And Famous. Výsledek uslyšíte na YouTube tria.
  • Soul Asylum - Stand Up And Be Strong
    Americká skupina Soul Asylum se připomíná reedicí desky "The Silver Lining" a také malým znovu vydaným singlem z ní "Stand Up And Be Strong". K němu ovšem připojili ještě čtyři živé skladby včetně hitu "Misery", které zaznamenali v prosinci 2005 v klubu First Avenue v Minneapolis. Poslouchejte a koukejte na YouTube.
  • Spice Girls - Wannabe 25
    Možná se tomu bude kdekdo divit, ale jeden z největších hitů Spice Girls letos slaví čtvrt století své existence. Na jeho oslavu vychází znovu, doprovázený demoverzí, remixem Juniora Vasqueze a také b-stranou v podobě písničky "Feed Your Love". Všechny uslyšíte na YouTube.
  • Justin Courtney Pierre - The Price Of Salt
    Cenu soli se rozhodl v pěti písních zkoumat frontman pop-punkových Motion City Soundtrack. V jeho případě se tak děje spíše v indierockovém stylu, což si ověříte například na jeho bandcampu.

Dále stojí za pozornost:
SF9 - Turn Over: k-popový boyband a jeho dalších šest písníYouTube
Gothic Tropic - Tang Brain: americká hudebnice a Allie X coby hostbandcamp
Ralph - Gradience: kanadská muzikantka mixující synth-pop a discoYouTube
Tkay Maidza - Last Year Was Weird, Vol. 3: osm nových r'n'b skladeb Australanky narozené v ZimbabweYouTube


Alvaro Soler - Magia
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: latino pop

Alvaro Soler - Magia
Pro letní období budete jen stěží hledat vhodnější hudbu než tu, kterou produkuje španělský zpěvák Alvaro Soler. Autor hitů jako "La Cintura" nebo "Sofia" se vrací po třech letech se svou třetí řadovkou. Třináctku písniček promuje již druhým singlem "Mañana", na němž se podíleli i Cali y El Dandee. Kolumbijské duo dále v roli hosta doplnil už pouze španělsko-německý zpěvák Greg Taro. Čerstvé skladby uslyšíte na Solerově YouTube a některé z nich si budete moct vychutnat také na jeho březnovém koncertě v pražské Tipsport Aréně.


Andrew Lloyd Webber - Cinderella - Original London Cast
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: muzikál

Andrew Lloyd Webber - Cinderella: Original London Cast
Po mnoha odkladech to vypadá, že londýnský West End konečně uvede premiéru nového muzikálu krále tohoto žánru Andrewa Lloyda Webbera "Cinderella". Příběh Popelky mu pomáhal zpracovat textař David Zippel, který vycházel z knižní předlohy anglické spisovatelky Emerald Fennell. K nám se dostanou písničky hned ve dvou podobách - v základní se sedmnácti songy a pak také na dvou discích s osmatřiceti kousky. Nazpívali je pochopitelně samotní herci jako Carrie Hope Fletcher, Ivano Turco, Georgina Castle, Victoria Hamilton-Barritt či Laura Baldwin, ovšem v bonusových skladbách se připojil i Adam Lambert, Helen George a Todrick Hall. Vydáním žijí Webberovy oficiální stránky.


The Maine - Xoxo: From Love & Anxiety In Real Time
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop rock

The Maine - Xoxo: From Love & Anxiety In Real Time
Arizonští nezávislí rockeři The Maine vydávají své osmé album. To nese trochu kompilovaný název "Xoxo: From Love & Anxiety In Real Time", jeho obsah ovšem zas tak komplikovaný není. Směsice nezávislého pop rocku si klade za cíl své posluchače především rozhoupat a pobavit chytlavými melodiemi.Jako ochutnávku kapela uvolnila skladbu "Sticky", kterou si můžete společně s dalšími kousky pustit na YouTube.


Snoh Aalegra - Temporary Highs In The Violet Skies
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / soul / hip hop

Snoh Aalegra - Temporary Highs In The Violet Skies
Snoh Aalegra je sice Švédka, ale aktuálně žije v Los Angeles, kde také tvoří a nahrává. Pozornost na sebe upoutala svým druhým albem z roku 2019 "Ugh, Those Feels Again", díky němuž si vysloužila dvě nominace na švédské Grammis (v kategoriích album roku a umělec roku), ale především na prestižní Soul Train Music Award v kategorii objev roku. Její třetí řadovka "Temporary Highs In The Violet Skies" tak bude ostře sledovaná, a to i díky tomu, že producentsky se na patnácti skladbách podíleli The Neptunes, No ID, Johan Lenox, Mellodust, Terrace Martin a také Tyler, The Creator, kterého pochopitelně v několika skladbách i uslyšíte. Seznámit se s touto zpěvačkou můžete prostřednictvím jejího YouTube.


Tip týdne

Inhaler - It Won't Always Be Like This
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / indie rock / pop rock

Inhaler - It Won't Always Be Like This
Skupin s názvem Inhaler je samozřejmě více, dnes se však budeme bavit o irské formaci, která skončila na pátém místě v BBC Sound Of 2020 a které si všimli i kolegové z NME či MTV. Kvartet z Dublinu zaujal především svým mixem alternativního rocku, indie rocku a popu s jemnou dávkou psychedelie a v tomto duchu pojal i své debutové album "It Won't Always Be Like This". Jedenáctku songů produkoval někdejší člen Pulp Antony Genn. Seznámit se s nimi můžete na YouTube.


Twin Shadow - Twin Shadow
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / latin soul

 Twin Shadow - Twin Shadow
Americký hudebník George Lewis Jr., jehož kořeny sahají do Dominikánské republiky, si v případě svého pátého alba s jeho názvem hlavu příliš nelámal - pojmenoval ho stejným jménem, jaké používá coby své alter ego, tedy "Twin Shadow". Jak se dozvíte a uslyšíte například i na jeho bandcampu, deset písní tvoří mix indie, folku, popu a latino rytmů s jemnou příměsí alternativy ovlivněné aktuální losangeleskou scénou.


Hybrid - Black Halo
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / progresivní house / jazz

 Hybrid - Black Halo
Anglické duo Hybrid své fanoušky nenapínalo osm let jako v případě předchůdce "Light Of The Fearless" - příprava novinky "Black Halo" zabrala pouhé tři roky. Tvůrci hudby k filmům jako "Total Recall", "Kovbojové a vetřelci" nebo "The Equalizer" na ni natočili celkem jedenáct skladeb, které se opět pohybují na poměrně širokém žánrovém poli od elektroniky přes pop, breakbeat, trip hop až po orchestrální a progresivní house. Desku vydávají buď na jednom disku nebo hned čtyřech kotoučcích s fůrou dalších remixů, alternativních verzí a bonusů nebo také v hi-res prostřednictvím svého bandcampu, kde je album také ke slyšení.


Různí - Space Jam: A New Legacy (soundtrack)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap / r'n'b /filmová hudba

Různí - Space Jam: A New Legacy (soundtrack)
Do kin se příští týden dostane pokračování snímku "Space Jam" s podtitulem "A New Legacy", v němž se opět propojí kreslená a počítačová animace s hranými scénami. Hlavní hvězdou zápasu bude tentokrát LeBron James, kterého vedle postaviček Looney Tunes bude provázet taky spousta hudby a písniček. Ty mají na svědomí Lil Baby, Kirk Franklin, 24kGoldn, Lil Wayne, Chance The Rapper, John Legend, Symba, Saweetie, Salt-N-Pepa, Kash Doll, Lil Uzi Vert, Saint Jhn, SZA, John Legend, Jonas Brothers, Lil Tecca, Aminé, Dame D.O.L.L.A., G-Eazy, P-Lo, White Dave, Brockhampton, Cordae, Duckwrth, Big Freedia, Joyner Lucas, Leon Bridges a Anthony Ramos. Už z tohoto výčtu je patrné, že stejnojmennému soundtracku vládnou rap a r'n'b. Ukázky nabízí například Supraphonline.


Hardline - Heart, Mind And Soul
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: heavy rock

Hardline - Heart, Mind And Soul
Mezinárodní uskupení Hardline vydává svoji sedmou řadovku s názvem "Heart, Mind And Soul". Tu produkoval Alessandro Del Vecch a jedná se e opět s o směsici melodického hard and heavy rocku, který nelze jen tak při prvním spuštění opustit a který nutí posluchače poslouchat až do úplného závěru. "If I Could, I Would" je první vlaštovka, která lehce upomíná na začátky kapely, přesto je právě esencí toho, čím se prezentuje nyní. Poslouchejte a koukejte na YouTube profilu této formace.


Synkopy 61 - Live
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: beat /rock

Synkopy 61 - Live
Brněnská parta Synkopy 61 je naší nejstarší hrající rockovou skupinou, na pódiích se pohybuje již šedesát let. CD "Synkopy 61 - Live" přináší koncertní výběr toho nejlepšího z jejího repertoáru. Nezahrnuje tak období s Oldřichem Veselým a výhradně se věnuje rock beatovému období zachycenému na desetipalcových deskách "Xantipa" a "Formule 1". Mezi sedmnácti skladbami je i raritní, dosud nevydaná píseň "Roll Over Beethoven". Album je věnováno vzpomínce na zpěváka Michala Poláka, jehož poslední nahrávky jsou také součástí CD. Představu o synkopácké tvorbě z raných sedmdesátek si můžete udělat na YouTube.


V krátkosti

  • Vince Staples - Vince Staples
    Někam mezi EP a minialbum nasměroval svůj eponymní počin americký rapper. Do dvaadvaceti minut dokázal vmáčknout deset songů, které produkoval Kenny Beats. Většinu z nich uslyšíte na jeho YouTube.
  • Soda Blonde - Small Talk
    Mezi hudebníky jako Haim, Chvrches, The Weeknd nebo Tom Odell byli v Sound Of 2013 zmínění také irští Little Green Cars, kteří se ale před dvěma roky rozpadli. Nyní vlastně kompletně celá sestava s výjimkou Stevieho Applebyho vstupuje opět na scénu pod novým jménem. Že mají stále ve svém indie alt popu a bedroom popu stále co nabídnout, si ověříte na bandcampu.
  • DZ Deathrays - Positive Rising, Part 2
    Jak už je patrné z názvu, australské dancepunkové trio navazuje druhým dílem na svůj předloňský počin, s nímž si vysloužili nominaci na ARIA Award. Zda se jim povede obdobně, nebo třeba ještě o něco lépe s jedenáctkou letošních skladeb, můžete přemýšlet při jejich poslechu na bandcampu.
  • Half Waif - Mythopoetics
    Kdo holduje indie popu, experimentální elektronice a syntetizátorům, určitě by neměl bez povšimnutí minout dvanáctku nových písniček Nandi Rose Plunkett, které newyorská hudebnice nahrála na svůj bandcamp.
  • Charlotte Day Wilson - Alpha
    Kanadská hudebnice hrající současné r'n'b byla za své ípíčka nominovaná na Polaris Music Prize a také Juno Awards. Nyní se hlásí o slovo se svým debutem a mezi jedenácti písničkami naleznete i tři, které nahrála společně s BadBadNotGood, Danielem Caesarem a Syd. Nahrála je na svůj bandcamp.
  • IDK - Usee4Yourself
    Pro svojí druhou řadovku nahrál americký rapper a producent hned sedmnáct tracků a jak zjistíte na jeho YouTube, podíleli se na nich i jeho kolegové Swae Lee, Rico Nasty, Lucky Daye, Young Thug, Westside Gun, MF Doom nebo Jay Electronica.
  • Koreless - Agor
    Velšský hudebník Lewis Roberts si díky svým ípíčkům vysloužil spolupráci se Samphou či SBTRKT a také roli předskokana Caribou a Mogwai. Nyní nastal čas na právoplatný debut s desítkou skladeb, a jak uslyšíte na jeho bandcampu, vezme vás v nich do různých zákoutí elektroniky.
  • The Lords Of Altamont - Tune In, Turn On, Electrify!
    Kapela, do níž se uchýlili členové The Bomboras, The Fuzztones, The MC5 a The Cramps stálé nahrává a nyní představuje svůj další počin, kde v jedenácti skladbách opět vybrušují svůj mix garage rocku a psychedelie. Poslouchat je můžete na bandcampu Heavy Psych Sounds Records.
  • Museum Of Love - Life Of Mammals
    Americké duo, které tvoří bubeník LCD Soundsystem Pat Mahoney a Dennis McNany, se vrací po dlouhých sedmi letech od eponymního debutu a deset skladeb, v nichž vedle elektroniky, alternativní taneční hudby a elektronického rocku uslyšíte také fragmenty jazzu, sdílí na YouTube.
  • Mariah The Scientist - Ry Ry World
    S druhou deskou se o slovo hlásí také americká zpěvačka a skladatelka Mariah Buckles. Převážnou část z deseti písniček s ní nahrál producent K Rain, k němuž přibyl DJ Camper, Earl On The Beat či prettyjimmy. Jednu písničku jí složil Justin Timberlake a coby hosté vypomohli Lil Baby a Young Thug. Výsledek je ke slyšení na YouTube.
  • Pictureplane - Dopamine
    Elektronickou nadvládu tohoto týdne ještě posílí Travis Egedy s celkem jedenácti skladbami na pomezí darkwave, new age, noise popu a elektroniky. Jak se chlubí i na svém bandcampu, přivítal v nich i fish narc, Yawns a Wicca Phase Springs Eternal.
  • The Goon Sax - Mirror II
    Předchozí dvě alba indie rockového tria z australského Brisbane zaujala řadu světových médií včetně NME, Pitchforku, Paste nebo Clash. Patrně i díky tomu, ke spolupráci na svém třetím albu zlákali spolupracovníka PJ Harvey Johna Parishe, který jinak nahrával i s Eels, Tracy Chapman či Aldous Harding. Ochutnávku nabízí trio na svém bandcampu.


Dále stojí za pozornost

Chuck Robertson And Friends - All Out Of Dreams: sólový projekt frontmana Mad Caddiesweb
Julian Sartorius - Locked Grooves: experimentální beaty a loopy spolupracovníka Merzbandcamp
Foodman - Yasuragi Land:trocha japonské elektroniky, ambientu a footworkubandcamp
Megan Wyler - Upside Now: druhá deska anglické písničkářkyYouTube
Murray McLauchlan - Hourglass: nové album kanadského písničkářského veteránabandcamp
Rejjie Snow - Baw Baw Black Sheep:čtrnáct čerstvých tracků irského rapperaYouTube
The Flatlanders - Treasure Of Love: country rockové coververze v podání texaských bardůYouTube


Dále vychází:

Alice Russell - To Dust (Bonus Track Edition)
Amy Grant - Heart In Motion (30th Anniversary Edition)
Anders Hagberg - North
Andrew Bryant - A Meaningful Connection
Arushi Jain - Under The Lilac Sky
Asemix - Asemix
Attacca Quartet - Real Life
Aybe Lexington - 6803
Bad Luck. - Summer Of Pain
Behind You - Absolute Forgiveness
Berried Alive - The Mixgrape
Big Dboy - Corner Store
Bonifrate - Corisco
Boyracer - Assuaged
Brand New Zeros - Back To Zero
Bryan Away - Canyons To Sawdust
C/A - The Only Way We Know To Have Fun
Damon Locks & Black Monument - Now (Physical Release)
Day6 Even Of Day - Right Through Me
Denial Of Death - Unholy Trinity
Dolphin Midwives - Body Of Water
Domination Campaign - Onward To Glory
Dylan Cartlidge - Hope Above Adversity
Eden James - All The Good Blank Are Taken
Elderblood - Achrony
Gerald V. Casale (Of Devo) - Aka Jihad Jerry & The Evildoers (Deluxe Reissue)
Giovanni Carnuccio Iii - A Matter Of Time
Graduating Life - Grad Life II
Greywalker - Le Cachot
Chuck Robertson And Friends - All Out Of Dreams
Intro To Music Theory - First Inversion
Issa Gold - Tempus
Jahvillani - Dirt To Bentley
James The Prophet - Unimaginable Storms
Jeremy Ferrara - Everything I Hold
Jethro Tull - A (The 40th Anniversary Edition)
Joon - Dream Again
Kbong - Let Love Lead
Kimberly Dawn - Canyon Road
Kodō – Kodō Together
Laurenne / Louhimo - Reckoning
Little Steven And The Disciples Of Soul - Summer Of Sorcery Live! At The Beacon Theatre
Lost Symphony - Chapter III
Luke LeBlanc - Only Human
Mads Christensen - 5212 Helvete
Mark Crowder - Faith Over Fear (Live)
Meggie Lennon - Sounds From Your Lips
Midhaven - Of The Lotus & The Thunderbolt
Musk Ox - Inheritance
Night Crowned - Hädanfärd
Old Moon - Altars
Paul Rocha - Apohenia
Psychic Hit - Solutio
Qrixkuor - Posion Palinopsia
Real Sickies - Love Is For Lovers
Různí - Almost Famous (20th Anniversary)
Různí - The Harmonic Series Volume 2
Různí - Ultimate Car Sing - A - Long
Sam Roberts & The Levites Assembly - Strength For The Journey
Scores - Vol. 1
Serj Tankian - Cool Gardens Poetry Suite
Shock Friendly - Head Down The Avenue
Solus Ex Inferis - Daemones Ceramici
Soul Asylum - The Silver Lining (Expanded Edition)
Steadfast - Transmitters
Sun Ra Askestra - Lanquidity (Definitive Edition)
Swoope - 24
Ten Years After - 1967-1974 (Box)
The Green House Band - Ocotillo
The Interrupters - Live In Tokyo!
The Light Show - Round And Round
Thomas Mac - One Week And A Beach
Thought Leaders - In Wastelands
Toni Sauna - Denise
Train Room - Delicate Bones
Typical Sisters - Love Beam
Unendlich - Paradox Of A Broken World
Vaishalini - In Between Girl (Deluxe)
Xasthur - Victims Of The Times
Zementh - Rohstoff

Vychází na vinylu:
Alice Cooper - Welcome To My Nightmare (Vinyl Reissue)
Alvaro Soler - Magia
Andrew Lloyd Weber - Cinderella - Original London Cast
Boyracer - Assuaged
Dolphin Midwives - Body Of Water
Eugene Mcdaniels - Headless Heroes Of The Apocalypse (Vinyl Reissue)
Foodman - Yasuragi Land
Frost* - Experiments In Mass Appeal (Vinyl Reissue)
Frost* - Milliontown (Vinyl Reissue)
Half Waif - Mythopoetics
Hammers Of Misfortune - The Bastard (Vinyl Reissue)
Chevelle - Wonder What's Next
Inhaler - It Won't Always Be Like This
Jethro Tull - A (The 40th Anniversary Edition)
Julian Sartorius - Locked Grooves
Koreless - Agor
Laurenne / Louhimo - Reckoning
Little Steven - Summer Of Sorcery Live! At The Beacon Theatre Bd
Lords Of Altamont - Tune In, Turn On, Electrify!
Miley Cyrus - Plastic Hearts
Muse - Origin Of Symmetry
Museum Of Love - Life Of Mammals
Night Crowned - Hädanfärd
Pink Sweats - Pink Planet
Real Sickies - Love Is For Lovers
Rolling Stones - A Bigger Bang / Live 2006 (Coloured)
Různí - Almost Famous (20th Anniversary)
Různí - Quentin Tarantino’s Death Proof (Vinyl Reissue)
Různí - Space Jam (Music From And Inspired By The Motion Picture) (Vinyl Reissue)
Silverstein - When Broken Is Easily Fixed (Vinyl Reissue)
Spacehog - Resident Alien (Vinyl Reissue)
The Goon Sax - Mirror II
The Interrupters - Live In Tokyo!
The Mars Volta - De-Loused In The Comatorium (Vinyl Reissue)
The Monkees - The Monkees
The Sandals - The Endless Summer (Vinyl Reissue)
Tom Odell - Monsters
Twin Shadow - Twin Shadow
Yello - Baby (Limited Reissue 2021)
Yello - Motion Picture (Limited Reissue 2021)
Yello - Pocket Universe (Limited Reissue 2021)
Yello - The Eye (Limited Reissue 2021)
Yello - Zebra (Limited Reissue 2021)

EP:
Ålesund - A Thread In The Dark
Amorphous - Things Take Shape
Babehoven - Nastavi, Calliope
Ben Reddell Band - Ola Baby!
Claire Rosinkranz - Claire Rosinkranz
Claire Rosinkranz - 6 Of A Billion
Clipping. - Wriggle (Expanded) (Physical Release)
Garrett Kato - Kumamoto
Gothic Tropic - Tang Brain
Jerome Thomas - That Secret Sauce
Jessica Luise - Going In Blind
Junaco - Blue Room
Lex Leosis - Terracotta
Luna Morgenstern - Taking The Bow
Parks N’ Rec - Wish I Was Here
Scattered Storm - Oblivion
Sherelle - 160 Down The A406
Signal Hill - Thes (Expanded And Remastered)
Soyeon - Windy
Terrythevoice - Terrythevoice 2.0
Tim Atlas - Quota

Reedice:
Různí - Scott Pilgrim Vs. The World (soundtrack)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY