Největší ostravský příměstský tábor pro dospělé startuje s Tata Bojs a festivalem PUNK!!!

28.06.2021 12:26 - Tisková zpráva | foto: Barrák

Tata Bojs, čerství držitelé ceny Anděl v kategorii skupina roku, zahájí v pátek 2. 7. letní multižánrovou open air scénu Barrák music hrad 2021 na Slezskoostravském hradě. Kapela představí nové album "Jedna nula", které je opět plné kreativních kliček, nápadů a energie. Skupina nastartovala šňůru vystoupení ve velkém, v Ostravě hrává v klubu Barrák, a tak byl koncert v rámci v rámci letní scény BMH jasnou volbou.

V sobotu 3.7. vypukne na hradě pravé peklo v podání TOP punkových kapel střední Evropy. Hudební festival PUNK!!! startuje úderem 13:00 a vy se můžete těšit na legendy polské scény, kapely The Analogs a Prawda, slovenské Konflikt, doplněné o české Zeměžluč, Malomocnost prázdnoty, Saints&Sinners a další. Bohužel kvůli koronavirovým opatřením museli headlineři, britští The Exploited, posunout vystoupení na další ročník. Přislíbili, že do Ostravy rádi dorazí. Takže punkáči, máte se na co těšit! Z důvodu snížení ceny vstupného bude těm, kteří si zakoupili vstupenku v předprodeji, vrácena poměrná částka. Více informací na webu BMH - PUNK!!!.

V neděli 4.7. proběhne koncert české pop-punkové kapely Rybičky 48, která se na scéně drží již téměř dvacet let. Kluci jsou akční, pořád něco vymýšlejí; před pár dny vydali singl "Ty vole, já budu táta", který je vlastně o tom, jak se teď v kapele rodí potomstvo. Přijďte s kluky oslavit jejich čerstvé drobotiny!

Pondělní sváteční den 5.7. oslavíme s těmi největšími frajery české popově-tanečně-hudebně-striptérské scény, pravými smíchováky, kapelou Mig 21. Ostrava bude nejvýchodnějším koncertem letního turné 2021 a také první slezskou zastávkou. Úterý 6.6. je také svátečním dnem, tak se nemusíme žinýrovat.

Aktuální informace, novinky, aktuální hygienická opatření a kompletní program jednotlivých koncertů, hudebních festivalů a performance najdete na barrakmusichrad.cz a facebooku a instagramu @barrakmusichrad, kde pravidelně informujeme o tom, co chystáme. Oficiálním pivem akce je Radegast, který bude čepován do zálohovaných nicknacků speciální edice BMH, kterou jste si vy, návštěvníci, loni tak oblíbili.

Organizátorem BMH je Marcel Palovčík z ostravského hudebního klubu Barrák. Partnery jsou MO Slezská Ostrava, Slezskoostravský hrad, Velo, stavebniny DEK, Ostravská univerzita, JIP a Galerie Venku. Mediálními partnery jsou Hitrádio Orion, rádio Helax, Čas a Čas Rock, Ostravainfo, Jsme z Ostravy a Ostravacard.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY