Epilog míří na novince do neznáma

28.06.2021 09:59 - Tisková zpráva | foto: Smile Music

Mladoboleslavská suita powermetalového cechu Epilog připravila na letošní podzim své páté řadové album "Providence Asylum". Po stejnojmenném singlu přišla nyní řada na opus "Into the Unknown", neklidnou sondu s dotekem kláves a žhnoucím vokálem Švéda Roba Lundgrena.

Vybaven širokým rozsahem a úderným hlasovým projevem se Rob nebojí jít až na hranice ostří a zároveň si zachovává barvu, která vytváří nejjemnější melodickou lehkost. S Robem za mikrofonem mohl Michal konečně otevřít stavidla své hudební vizi. "Spolupráce s Robem funguje na jedničku čili si v podstatě plním sny. Dobrá produkce a jeho skvělý vokál písničky posunují na další úroveň," uvádí kapelník Michal Zeman, který jakožto fanoušek světa H. P. Lovecrafta bral plnými hrstmi inspiraci z jeho mýtů, běs a mystérií. Lovecraftova romanticky hororová nálada je vtisknutá i do aktuálního alba "Providence Asylum", nový singl nevyjímaje.

Nové album vyjde u vydavatelství Smile Music 25. září. Kromě deseti nových skladeb přinese deska také luxusní booklet, který nabídne další vizuální rozměr. "Bude to větší rozkládací digipack, každá skladba má v bookletu vlastní obraz. Bude určitě zajímavější pořídit si fyzickou verzi a nejen digitál," dodává na závěr Zeman. Epilog jednoduše nedělají věci polovičatě, ať už jde o hudbu, produkci či výtvarnou stránku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY