Marpo se v klipu "Sinner" zpovídá ze svých hříchů

28.06.2021 08:13 - Hana Bukáčková | foto: Universal Music

Otakar Petřina alias Marpo zanedlouho vydá sólovou desku "Backwoods Bred", která by měla volně navázat na "Dead Man Walking". Ještě než nás komplet vezme do lousianských bažin, je tu po singlech "Hillbilly" a "Bad Man" třetí ochutnávka. Autor ji připravoval opět s Marcusem Tranem a Clintem Murphym. (Shodou okolností v den její emise vyšel i singl jeho partnerky Lenny.)

Novinku "Sinner" o zpytování svědomí a druhé šanci napsal Marcus a otextoval Marpo. V syrověji laděném tracku je na míle cítit, že rapper opět přichází s něčím novým. Aktuální počin je načichlý americkou country a gospelem. Inspiraci Petřina nejspíš čerpal u svého oblíbence Yelawolfa a celkově u tohoto za oceánem populárního žánru, který, jak prozradil, rád poslouchá při jízdě autem. V písni můžeme slyšet Marcusovy kostelní vokály, které lehce připomínají hutné hlasy typu Rag'n'Bone Mana. Speciální zvuk songu dodává i kovová kytara.

Vše umocňuje vizuál natočený v kostele v Natchez v Mississippi. Zhostil se ho Masta a krom milovníků seriálu "True Detective" (v podobě lokací) si na své přijdou také fanynky - v detailních záběrech budou moci obdivovat nové hudebníkovo tetování na hrudi. I když nejsem milovnicí rapu, Marpo mě nadále baví tím, že tenhle žánr koření jinými, a dává mu tak na české poměry další rozměr.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY