- musicserver.cz">

Emma Bunton: "Spice Girls brzy pojedou na turné"

11.06.2021 08:39 - Kateřina Drgová | foto: Mike Prior

Emma Bunton, jedna ze členek světoznámého girlbandu Spice Girls, oznámila, že hned co skončí pandemie, vyjedou zpěvačky společně na turné. Fanoušci si tak budou moct připomenout písně jako "Stop", "Spice Up Your Life" nebo "Wannabe".

"Zrovna když jsme začaly přemýšlet nad tím, že bychom udělaly něco velkého, přišel lockdown, což je velká škoda. Nemůžu se dočkat, až budeme zase společně koncertovat. Čekáme, jak se bude vyvíjet situace ve světě. Zatím si nemůžeme nic rezervovat, tak čekáme na příležitost," prozradila jediná blondýnka skupiny v rozhovoru pro Radio X.

V roce 2019 si ikony popové hudby devadesátých let Emma Bunton, Mel B, Mel C a Geri Horner (tehdy bez páté členky Victorie Beckham) užívaly své reunionové turné, které ovšem zhatila pandemie.

Už dříve se mezi fanoušky šířily spekulace o velkých plánech, jelikož se blíží pětadvacetileté výročí vydání megahitu "Wannabe", který tehdy v roce 1996 zbořil žebříčky nejposlouchanějších skladeb po celém světě.

"Opravdu si chceme pořádně připomenout těch neuvěřitelných 25 let. Jsme na naši práci velmi hrdé, takže to chceme oslavit, jak jen to půjde," usmívala se Mel C. "Co se týče nové hudby, jsme však dost nejisté. Měly jsme velký úspěch a nechceme nic tlačit na sílu. Nechtěly bychom vydat něco, co by nebylo dost dobré," dodala.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY