Christian Burns vydává druhou sólovku

09.06.2021 16:58 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Už je to sedm a půl roku, co britský zpěvák a skladatel Christian Burns vydal své debutové album "Simply Modern Answers". To bylo přijato s obrovským nadšením a přineslo hned několik skvělých tanečních hitů. Nyní sedmačtyřicetiletý rodák z Manchesteru konečně přichází s následovníkem.

Christian Burns - Love Songs From Suburbia
© Black Hole Recordings
Na desce pojmenované "Love Songs From Suburbia" začal pracovat v dubnu roku 2020 v Los Angeles, kde již nějakou dobu žije. A právě v okamžik, kdy bylo stále složitější létat mezi jednotlivými kontinenty, pocítil, že se mu stýská po jeho rodném městě. Na nic nečekal, ani se pořádně nesbalil a vydal se domů. A postupem času měl v souvislosti s novými písněmi v hlavě jen jedno slovo - naděje.

Od svého bratra si pronajal pozemek, tam postavil provizorní studio a začal psát. Chtěl nejen pro své skalní posluchače vytvořit nahrávku, která vyvolá pocit naděje v lepší zítřky, ale taktéž v nich probudí emoce. A jak se zdá, jeho úmysl se povedl, což potvrzují i singly "Truth", "Tigers" a "Any Love", které vydání díla předcházely.

Dvanáctipoložková kolekce "Love Songs From Suburbia" vyšla digitálně čtvrtý červnový den a okamžitě zabodovala na předních příčkách tanečních hitparád. Například v Americe dosáhla až na první příčku US Dance Chart a nechala za sebou i takového matadora, jako je Armin van Buuren. Fyzicky se album na trhu objeví v tomto týdnu, zakoupit jej můžete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY