Menší kluby, velký randál: v Praze vystoupí zpěvák Dotan i zemití The Sheepdogs

25.05.2021 13:37 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Klubové koncerty vyhlížíme stejně netrpělivě jako ty velké. Nizozemský zpěvák a skladatel Dotan, jehož hity právě dobývají hitparády napříč Evropou, vystoupí v Praze už 22. října. Kanadská rock'n'rollová kapela The Sheepdogs se v Praze zastaví začátkem příštího roku.

Kariéra nizozemského zpěváka Dotana začala sérií intimních koncertů v bytech jeho prvních fanoušků. Jeho multiplatinový debut "7 Layers" z roku 2015 už jej raketově katapultoval mezi domácí hudebníky s ambicemi prorazit i v Evropě. Za sebou má účinkování na festivalech jako Pukkelpop nebo Sziget a na svém kontě několik úspěšných singlů s miliony přehrání na Spotify. Od indie folku se Dotan přesunul k popovější produkci, jeho tvorbě stále nechybí osobitost. V Praze vystoupí už 22. října 2021 a představí zde své chystané druhé album "Satellites". Vstupenky (340 Kč) jsou v prodeji na Fource.cz a v sítích GoOut.cz a Ticketmaster.

Kanadští The Sheepdogs stojí na osvědčených hudebních základech. Klasická třítaktová harmonie vedená dvěma kytarami, jižanské rockové boogie, vzpomínky na uvolněnost psychedelického rocku v čele s nezaměnitelným hlasem Ewana Currieho. V kombinaci s jejich kovbojskou vizáží jsou dokonalým ztělesněním revivalu klasického rock 'n' rollu. V Chapeau Rouge zahrají 12. února 2022. Vstupenky (340 Kč) budou v prodeji od 27. května na Fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY