Lucerna Music Bar Open Air se rozrůstá o další koncerty

14.05.2021 13:32 - Tisková zpráva | foto: BrainZone

Program letní scény Lucerna Music Baru, která se letos uskuteční v přírodním areálu v Ledárnách Braník, se rozrůstá o další zajímavá jména. Třicítku interpretů, kterou pořadatelé oznámili na konci dubna, doplňují Polemic, Prago Union, MYDY, 58G, PSH, Arakain, Pokáč, Marpo & TroubleGang a Iné Kafe. Kompletní program Lucerna Music Bar Open Air a veškeré informace najdete zde, vstupenky pořídíte na webu Lucerna Music Baru a na GoOut.cz.

Druhý ročník Lucerna Music Bar Open Air nabídne od června do září čtyři desítky hudebních vystoupení a potěší fanoušky mnoha hudebních žánrů. Koncertní série odstartuje 15. a 16. června již vyprodaným dvojkoncertem skupiny Chinaski, 18. června vystoupí rapper Rest a na konci června se představí hned třikrát J.A.R. a dva koncerty si střihnou Mig 21. Během léta se dále návštěvníci mohou těšit na Monkey Business, Davida Kollera, Pražský výběr, Bena Cristovao, Mirai, Horkýže Slíže, Tomáše Kluse a spoustu dalších.

V současnosti vzniká pro Lucerna Music Bar Open Air zbrusu nový koncertní areál v těsném sousedství historické budovy Branických Ledáren na Praze 4. Areál nabídne návštěvníkům kromě skvělých koncertů také dostatek prostoru pro letní relax a komfortní zázemí s pestrou gastro nabídkou. Část areálu s občerstvením a relaxační zónou bude otevřena každý den nezávisle na hudebním programu.

Kapacita areálu a bezpečnostní a hygienická pravidla budou přizpůsobeny aktuálně platným pravidlům stanoveným ministerstvem zdravotnictví. Dle rozvolňovacích balíčků pro kulturu, které aktuálně schválila vláda, by se měly koncerty v létě řídit dle principu TNO, tzn. že návštěvníci musí splnit jednu ze tří podmínek: 1) T - negativní antigenní nebo PCR test; 2) N - do devadesáti dní od prodělání nemoci covid-19; 3) O - čtrnáct dní od ukončeného očkování. Před vstupem do areálu budou mít návštěvníci možnost nechat si udělat zdarma antigenní test hrazený pojišťovnou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY