Billie Eilish zazpívala Colbertovi "Your Power" rovnou z pouště

12.05.2021 10:35 - David Věžník | foto: Interscope Records

Billie Eilish koncem dubna představila světu třetí singl z chystané druhé řadovky. Křehká, na akustické kytaře postavená balada "Your Power" sklidila pochvalu i na našem serveru, zpěvačka ji mezitím propaguje, kde se - v rámci možností - dá.

Počátkem tohoto týdne kupříkladu natočila živé provedení tohoto songu pro The Late Show Stephena Colberta. S bráchou Finneasem vyrazila do pouště (jak moc je místo natáčení vzdálené od lokací oficiálního videoklipu, necháme na čtenářích v zeměpisu zdatnějších), postavila jednoduché pódium, dvě barové židle a dva mikrofony, nastartovala dron a společně spustili.

Folkový nádech písně nevyžadoval pro vystoupení prakticky žádných úprav, posluchače tak (ne)překvapí, že výsledek zní téměř stejně jako studiová nahrávka.

V rozhovoru s Colbertem se pak Billie vyjádřila mimo jiné rovněž k hojně diskutovanému tématu blonďatého účesu. Přiznala, že aby zakryla postupně odrůstající ikonický černo-zelený přeliv, nosila po nějaký čas halloweenskou billieeilishovskou paruku, kterou si objednala na Amazonu. "Byla to ta nejošklivější věc, jakou jsem kdy viděla," přiznala.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY