Když má Hennessy grády, mají Regard, Troye Sivan a Tate McRae oči jen pro tebe (a tebe) (a tebe)

19.04.2021 12:27 - David Věžník | foto: Troye Sivan

V písni "You" se potkala vskutku mezinárodní sestava: kosovsko-albánský DJ Regard za produkčním stolem a australský muzikant Troye Sivan a jeho kanadská kolegyně Tate McRae za mikrofonem.

Útržek songu představil Troye poprvé před několika dny na svém profilu na TikToku. Už tato ukázka, která jej zachycuje zpívajícího spolu s Tate, dala tušit, že půjde o velmi příjemnou záležitost. A to přes to, že zpívá o stavu, kdy člověk, jemuž se právě rozpadl vztah, stále nemůže přestat myslet na svůj protějšek.

@troyesivan

##duet with @tatemcrae1 who sings this song coming out April 16

♬ You - Regard & Troye Sivan & Tate McRae

"When I try to fall back, I fall back to you / When I talk to my friends, I talk about you / When the Hennessy's strong, all I see is you," zpívá se ve skladbě, která se nese v tempu, které je zároveň pohodové i taneční. Vlastně by z toho klidně mohl být hit letošního léta (respektive listopadu - v případě našich rádií).

A protože všichni tři účastníci se na tracku zřejmě podíleli rovným dílem, vznikla k němu tři lyric videa a každý z nich si jedno umístil na svůj YouTube kanál. Rozdíly mezi nimi můžete studovat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY