Sluchátka Jabra a Samsung do neděle koupíte za nejnižší ceny

16.04.2021 18:41 - Tisková zpráva | foto: Mobil Pohotovost

Samsung maximálně zlevnil svá bezdrátová sluchátka. Akce se vztahuje i na nejnovější model, který spatřil světlo světa teprve v lednu. Slev je ale možné využít pouze do nedělní (tj. do 18. dubna) půlnoci. A zajímavou nabídku momentálně najdeme také u sluchátek Jabra.

Samsung Galaxy Buds Pro
© Mobil Pohotovost
Pokud přemýšlíte nad koupí zcela bezdrátových sluchátek, máte teď asi tu nejlepší příležitost k výhodné koupi. Zajímavá sluchátka Galaxy Buds Live totiž během tohoto víkendu koupíte jen za 2 792 Kč (běžně 3 490 Kč). Zajímavá jsou především tím, že se jedná o jedny z mála peckových sluchátek s aktivním potlačením hluku a spárujete je s Androidem i s iPhonem. Možná ještě o něco zajímavější jsou Galaxy Buds Pro za 4 792 Kč (běžně 5 990 Kč), tedy nejnovější bezdrátová sluchátka od Samsungu s kvalitní zvukovou reprodukcí a špičkovým ANC. Slevu na oba produkty získáte po zadání kódu "Samsung20" v košíku.

Jabra Elite 65t
© Mobil Pohotovost
Nicméně jestliže jste sportovně založení a například si rádi jdete zaběhat, pak vás určitě zaujmou sluchátka Jabra. Na vůbec nejnižší cenu totiž klesl model Elite 65t, který je k mání jen za 1 699 Kč (dříve 4 760 Kč). To samé platí pro odolnější variantu Elite Active 65t, které koupíte za 1 999 Kč (dříve 4 890 Kč). I navzdory nízké ceně patří oba modely mezi špičku ve své kategorii.

Honor Choice Earbuds
© Mobil Pohotovost
A na závěr se hodí zmínit Honor Choice Earbuds za 749 Kč (původně 990 Kč), což jsou ideální sluchátka pro občasný poslech. Ovšem ani nízká cenu nebrání v tom, aby sluchátkám chyběla některé funkce, právě naopak. Nutno podotknout, že se se jedná o bezkonkurenčně nejoblíbenější model ve své cenové kategorii.

(Placená inzerce.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY