Pozor - po zhlédnutí klipu "Change" od Kláry Vytiskové dostanete chuť na hranolky

17.04.2021 17:39 - Hana Bukáčková | foto: Petr Lexa

Klára Vytisková se aktuálně raduje z narození třetího potomka, syna Alfonse. V závěru posledního trimestru stihla natočit s Erikou Stárkovou lyric video k písni "Change". "Rok změny, pro nás všechny, tahle emoce posledních měsíců mě donutila sednout k piánu a napsat 'Change'," zasvěcuje nás do zákulisí vzniku songu uznávaná interpretka.

Groovem nakopnutá skladba samozřejmě odkazuje na víc než roční karanténu, svět točící se kolem pandemie, kvůli níž jsme byli donuceni se zastavit. Zpěvačka však bere tento okamžik jako výzvu a čas na změnu. Prostě žádné truchlení. "Svět dnes šílí, čelíme novému věku, jděte a vemte to do svých rukou," zpívá.

V podobném módu radujeme se z maličkostí se nese i lyric klip. Natočil ho Petr Lexa ze Slzy v útrobách legendárního klubu James Dean. Hostuje v něm Erika Stárková, herečka známá především ze seriálu "Most!". Výsledek pobaví svou energií, Klářiným přirozeným skladatelským i pěveckým talentem a hereckou spontánností obou protagonistek, která je pestrou přehlídkou mimiky a gest.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY