Olivia Rodrigo vydá v květnu očekávaný debut

19.04.2021 16:56 - Jaromír Koc | foto: Geffen Records

Osmnáctiletá Olivia Rodrigo byla dosud známá spíše jako herečka. Byla jednou z hlavních tváří seriálu "Bizaardvark" na kanálu Disney, mohli jsme ji vidět rovněž v sérii "High School Musical: The Musical". V letošním roce ale naplno startuje svoji pěveckou kariéru, a to hned debutovým albem.

Pilotní singl "Drivers Licence" vydala již na počátku tohoto roku, a jak se ukázalo, šlo o trefu do černého. Skladba, která má na YouTube aktuálně něco přes sto osmdesát pět miliónů zhlédnutí, zabodovala na předních příčkách hitparád v téměř pěti desítkách zemí, v mnoha (včetně Ameriky, Anglie, Austrálie, Holandska či Kanady) dokonce dosáhla na příčku nejvyšší. Ale už tehdy bylo jasno, že nezůstane pouze u singlu - již v minulém roce totiž Olivia podepsala s labely Interscope a Geffen Records smlouvu na celé album.

Olivia Rodrigo - Sour
© Olivia Rodrigo
Toho se dočkáme 21. května pod názvem "Sour". Kolekce jedenácti písní vznikala zhruba rok a produkčně ji zastřešil Daniel Nigro, který v minulosti produkoval úspěšné songy pro Carly Rae Jepsen, Sky Ferreira nebo Lewise Capaldiho. Fanoušci se nahrávky dočkají v mnoha různých formátech - k dispozici bude CD, deluxe CD s osmdesátistránkovým deníčkem, kazeta, speciální box a hned několik různě barevných vinylů.

Aktuálně desku propaguje singlová novinka "Deja Vu", na jejíž video se můžete podívat níže. Doplňme ještě tracklist: Brutal, Traitor, Drivers License, 1 Step Forward, 3 Steps Back, Deja Vu, Good 4 U, Enough For You, Happier, Jealousy, Jealousy, Favorite Crime, Hope Ur Ok.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY