Sponzoři se v klipu "Řekni mámě, ať ti koupí Bentley" perou o pozornost Kapitána Dema

16.04.2021 15:19 - Hana Bukáčková | foto: Kapitán Demo

Kapitán Demo představuje veřejnosti video k singlu "Řekni mámě, ať ti koupí Bentley" ze své stejnojmenné desky. Jak už jsem psala v recenzi, je nahrávka v mých očích vzkazem všem, co chtějí být in. Titulní kus je porozvodovou prosbou o nákup nejrůznějších věcí a o více pozornosti.

"Pár měsíců potom, co jsem koupil pár firem, jsme zaznamenali menší třenice a nepokoje mezi nimi. Už jsem se na to nemohl dívat, a tak jsem vymyslel systém, jak si budou moct veřejně všichni vyřídit účty a dát si do huby jako za starejch časů. Je to vlastně takovej druh team buildingu. Zároveň jsem chtěl pobavit lidi v týhle těžký době a nacpat do klipu co nejvíc product placementu, protože si myslím, že je ho obecně poslední dobou v klipech málo," komentuje záměr nikdo menší než samotný interpret.

Klip tradičně režírovalo duo Givinar Kříž a Jordan Haj z Demovy crew. Natáčelo se v Dětenicích. Děj se tentokrát odehrává ve středověku, kde si během rytířských soubojů na koních mezi sebou vyřizují účty zástupci značek jako Mercedes, Zippo nebo Pizza Hut a dalších. Výsledek v podstatě předčil píseň. Je to úlet, ale dotažený do posledního detailu. Snímek plný vtipných narážek pobaví, ostatně tak je tomu u Kapitána vždy. Korunu tomu dávají divák s maskou herečky Evy Holubové, kat pořizující selfie, Demův zpěv u klavíru v kontrastu s okolní šarvátkou, zpívající oběšenec či zápletka minipříběhu o snaze zlikvidovat vládce. Posuďte sami - kdy jste naposled viděli obdobnou volovinu (v tom dobrém slova smyslu), která by vám zvedla náladu?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY