Serj Tankian připustil, že by v budoucnu mohly vzniknout nové songy SOAD

09.04.2021 11:37 - Simona Knotková | foto: Amy Harris

Serj Tankian vydal před nedávnem EP "Elasticity", kolekci skladeb, které měly původně skončit na albu System Of A Down. O svém díle se v tomto týdnu rozpovídal v rozhovoru se serverem NME. Během interview padla i nevyhnutelná otázka: Dočkají se příznivci konečně nové muziky SOAD? Muzikanti po letech sice prolomili mlčení dvojicí singlů "Protect The Land" / "Genocidal Humanoidz", upozorňujících na válečný konflikt v Náhorním Karabachu, mnoho posluchačů se však stále nevzdává naděje na novou řadovku.

"Skládání těchto dvou songů byla neuvěřitelná výzva a jsem neskutečně pyšný na své bratry v System Of A Down, že jsme se do toho vyburcovali. Chtěli jsme ty písně co nejdříve dostat ven, aby mohly mít fyzický dopad. Zanechaly v nás neuvěřitelně dobrý pocit. Když během skládání zapomeneme sami na sebe, je vlastně mnohem jednodušší semknout se a něco udělat. Takže uvidíme. Čas nám poví víc," prozradil Tankian.

Na dotaz, zda je překvapený, že fanoušci pořád touží po nové hudbě skupiny, odpověděl: "Jsem za to vděčný. Je úžasné, že lidé se stále dokážou nadchnout pro kapelu, která naposledy vydala desku v roce 2005. Je to pro mě obrovský kompliment."

Připomeňme, že posledním studiovým počinem rockerů byla nahrávka "Hypnotize".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY