Iggy Azalea je naštvaná. YouTube dostatečně nepropaguje její nové video plné rozkroků a zadnic

10.04.2021 17:19 - Simona Knotková | foto: Empire Distribution, Bad Dreams

Iggy Azalea společně s rapperem Tygou představila na začátku dubna novinku "Sip It", kterou doprovodil i videoklip. Ačkoliv se vizuálu do dnešních dnů podařilo na YouTube nasbírat více než 4,7 miliónu zhlédnutí, australská interpretka zuří. Tvrdí totiž, že snímek není dostatečně propagován kvůli kontroverznímu obsahu.

"Takže YouTube nedoporučuje moje video ani ho nedává do trendů kvůli 'obsahu'. Čekám už čtyřicet osm hodin, a stále mi nikdo od nich nedokázal odpovědět, proč jsou v týdenních výběrech daleko kontroverznější klipy. Jsem skutečně zklamaná, protože jako svobodná umělkyně jsem závislá na věcech, jako jsou streamy. Před zveřejněním jsem jim video zaslala a bylo mi řečeno, že je vše v pořádku, s ničím nebyl problém. Tohle není fér a přeju si, aby to někdo z YouTube vyřešil," napsala ve dvojici tweetů.

Ve stejný den Azalea zkritizovala i Ceny Grammy, potažmo celý současný hudební průmysl. "Grammy jsou ku*evsky zmanipulované. Všichni to víte a kolektivně s tím souhlasíte, ale zapomínáte, že celý hudební byznys vedou ti stejní zm*di, kteří plánují i TUHLE událost. Proč nechcete věřit, že stejně to chodí i v celém průmyslu?" ptá se v příspěvku na sociální síti.

Jak moc je "Sip It" skutečně kontroverzní na to, aby ho YouTube údajně ignorovalo, posuďte sami níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY