Superlux - mikrofony pro každou příležitost

30.03.2021 09:21 - Tisková zpráva | foto: kytary.cz

Už celý rok se s menšími přestávkami musíme vyrovnávat s omezeními, která nás nutí zůstávat doma. Každý se čas v domácím arestu rozhodl trávit různým způsobem. Ti, co v uplynulé době začali hrát na nějaký hudební nástroj, si vybrali hobby, které vydá klidně i na stoletý lockdown. Bez ohledu na talent a progres v prvních herních krocích je totiž se samotnou hrou spojená řada dalších disciplín. Patří k nim například ozvuční nástroje, nebo dokonce nahrávání.

Proces snímání zvuku si můžeme představit jako pyramidu, na jejímž vrcholu je mikrofon. Kvalitní studiové mikrofony umí sice zvukovému signálu poskytnout dokonalý servis, jejich nevýhodou bývá ale přílišný počet cifer na cenovkách. Mýty o přímé úměře mezi kvalitou a cenou ovšem směle boří mikrofony z dílen společnosti Superlux, které jsou novinkou na pultech obchodu Kytary.cz.

V produktovém portfoliu značky Superlux jsou zastoupené vokální i nástrojové mikrofony různých konstrukcí - odolnější dynamické, citlivější kondenzátorové, nebo dokonce páskové modely. Všechny mají ale společný zmíněný důraz na kvalitu zpracování při zachování přívětivých cen. Ať už plánujete nahrávat zpěv, zvuk kytary, basy nebo chcete tvořit podcasty, mikrofony Superlux vám bez větších výdajů poskytnou servis srovnatelný s mikrofony zavedených značek.

Společnost s ústředím na Tchaj-wanu má více než třicetiletou tradici a věnuje se výrobě ozvučovacích systémů pro nejrůznější příležitosti. Z její produktové nabídky můžete postavit dokonce kompletní aparát pro ozvučení hudebního klubu, nahrávacího studia či konferenčního sálu. Fakt, že výrobní linky značky Superlux fungují na čínských adresách, může sice v někom vzbuzovat pochybnosti, nicméně důležitým členem jejího týmu vývojářů je Pan Zeng Yuan, syn vynálezce kondenzátorového mikrofonu. To je záruka zodpovědného přístupu jako hrom!

(Placená inzerce.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY