Rosé z Blackpink to zkouší jako sólistka. Debut "On The Ground" se vydařil

17.03.2021 13:25 - Lukáš Boček | foto: ygfamily

Blackpink mají tu smůlu, že v době jejich největší slávy přišla korona. Korejská čtveřice musela zrušit většinu plánů, ale ve volném čase rozhodně nezahálela. Vzhledem k situaci se otevřel prostor pro další sólovku jedné ze členek. Po Jennie, která se před necelými třemi roky přihlásila se singlem "Solo", přišla řada na hlavní vokalistku Rosé.

Rozená Novozélanďanka se poměrně nečekaně vzdálila výbušnému electropopu domovského kvarteta. Střednětempá skladba postupně graduje a soustředí se především na text. Ten je kompletně v angličtině a překvapí na poměry žánru silným sdělením. "Celý život jsem se drápala do výšek, a nakonec zjistila, že vše, co potřebuji, je při zemi," zpívá Rosé ve vypjatém refrénu. Podobně dramatické (a především velmi drahé) je i video plné krásných obrazů a ještě většího množství outfitů. Ostatně nic jiného už ani fanoušci korejského popu neočekávají.

Sympatická interpretka se svým prvním samostatným singlem uvedla velmi slušně. Teď už nezbývá než čekat, jestli zůstane pouze u této první vlaštovky, anebo se fanoušci dočkají i plnohodnotné desky. Čekání si můžete kromě sledování klipu zkrátit také dokumentem z natáčení, který naleznete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY