Karaoke v MTV Unplugged: BTS přezpívali "Fix You" od Coldplay

26.02.2021 11:16 - David Věžník | foto: BTS / MTV

Série koncertů MTV Unplugged zažívala svůj největší úspěch zhruba před třiceti lety, v podobě franšíz ale přežívá dodnes. Nejnovějším přírůstkem do odpojených vystoupení je set jihokorejského boybandu BTS.

Chlapci jej natáčeli v Soulu a výsledek svým fanynkám a fanouškům představili v úterý. Kolegové ze zahraničních médií si všímají zejména toho, že hity jako "Telepathy" či "Dynamite" se dočkaly spíše jemných a něžných verzí než těch akustických, které pořad proslavily.

Večer ozvláštnila i jedna coververze - BTS se pokusili zazpívat píseň "Fix You" od Coldplay. Slovo pokusili je zde záměrně: v mocné baladě se všichni postupně, jak se jeden za druhým střídají u mikrofonu, pěkně utopí. Boybandovské nezúčastněné vlnění v průběhu katarzního finále mocné balady pak dojem karaoke umocňuje. A nic na tom nezmění ani fakt, že samotná kapela chlapce z Koreje za jejich vystoupení pochválila.

Můžeme být jen rádi, že na musicserveru živáky číselně nehodnotíme a že v případě, kdy se v komentářích pod články objevuje přemíra vulgarismů, tyto vypínáme.

P. S.: Na spravení nálady je dole originál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY