Robbie Williams se dočká biografického filmu od režiséra "Největšího showmana"

24.02.2021 11:53 - Honza Balušek | foto: Robbie Williams

Obrovský úspěch snímku "Bohemian Rhapsody", který vyprávěl část příběhu kapely Queen, otevřel oči mnoha producentů a namířil jejich peněženky k dalším životopisným snímkům z hudebního prostředí. Dočkali jsme se filmu "Rocketman" o Eltonu Johnovi, chystá se biografie o Bee Gees a dalším kouskem, který uvidíme na plátně (nebo snad alespoň doma u obrazovek), bude životní cesta Robbieho Williamse.

Bývalý (a třeba někdy zase na chvíli i budoucí) člen Take That sice není ještě kdovíjak starý, je mu sedmačtyřicet let, jeho dosavadní život je ale určitě naplněn historkami, které připravované dílo pořádně osvěží. O režii se postará Michael Gracey, který se nejvíce proslavil superúspěšným muzikálem "Největší showman" (a stojí i za výše zmíněným "Rocketmanem"). Ten plánuje popsat nejen Robbieho cestu ke slávě, ale také detailně znázornit jeho temnější časy a boj se závislostmi. Projekt je zatím v prvotní fázi, tudíž jakékoli datum premiéry je prozatím ve hvězdách.

Co se týká hudebních plánů, jsou sice dle Robbieho slov velmi jasné, ale kvůli covidu časově naprosto neukotvené. V minulých týdnech se třeba nechal slyšet, že založil novou kapelu, že jeho příští sólovka bude mít disco zvuk a že nahrál novou společnou skladbu s Kylie Minogue, která bude určitě hit. S australskou divou mají na triku už společný duet "Kids" z roku 2000 a s Guyem Chambersem pro ni Williams napsal i několik dalších skladeb, takže obnovení jejich spolupráce není žádným překvapením.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY