Novation Circuit Tracks - Kompaktní produkční stanice

23.02.2021 15:48 - Tisková zpráva | foto: kytary.cz

Britská značka Novation byla založena v jihoanglickém městě High Wycombe už v roce 1992 a na trhu s nástroji pro klávesisty, DJs a hudební producenty patří mezi významné hráče. Její produktovou nabídku tvoří syntezátory, MIDI a DJ kontrolery a produkční stanice určené profesionálům i méně pokročilým hudebním kreativcům. Své úspěšné působení odstartoval tým Novation v Buckinghamshireském hrabství na začátku 90. let, a to keyboard kontrolerem Novation MM10. Tento bateriemi napájený kontroler pro ovládání workstationu Yamaha QY10 si okamžitě získal oblibu hudební veřejnosti. Značka Novation nabírala na popularitě, a tak mohly světlo hudebního světa spatřit úspěšné syntezátory Bass Station, Nova, 25SL MkII, Supernova a řada dalších. Na začátku února 2021 doplňuje výčet sofistikovaných nástrojů s logem Novation také hudební produkční stanice Circuit Tracks.

NOVATION CIRCUIT TRACKS
© kytary.cz
Circuit Tracks je kompaktní a vysoce intuitivní produkční stanice vhodná pro všechny hudební producenty a muzikanty, kteří potřebují mít své studio vždy po ruce. Zařízení umožňuje v jednom tracku nahrát dvě synth stopy, dvě MIDI stopy a čtyři stopy s rytmickým doprovodem. Kreativitu uživatele neomezuje ani délka jednotlivé stopy, jelikož je v jejím rámci možné vytvořit až 32 patternů nebo 256 sekvencí, a to včetně harmonizace a mutace jednotlivých částí.

Novinkový kontroler umí trackům poskytnout takovou péči, že jsou po svém dokončení v podstatě připravené k vypuštění na streamovací zařízení a sociální sítě. Stanice nabízí k využití také efekty studiové kvality (reverb, delay, sidechain a kompresor) a kromě audio signálu si poradí samozřejmě i s MIDI formáty včetně vkládání poznámek a CC automatizace.

Hlavní ovládací panel je osazen 32 podsvícenými pady, multifunkčními tlačítky a ultra citlivými knoby. Zadní panel potom slibuje flexibilní konektivitu v podobě MIDI IN/Out/Thru konektorů, stereo výstupu, výstupu pro další zařízení, sluchátkového výstupu pro detailní monitoring a dvou vstupů. Nápady a uživatelské presety lze ukládat na SD paměťovou kartu. Integrovaná baterie vydrží na jedno nabití až čtyři hodiny provozu, proto bez problémů můžete tvořit v přírodě, parku nebo v MHD cestou do práce. Součástí balení je USB napájecí kabel a USB kabel na připojení k PC či laptopu.

Pokud máte v sobě kreativního ducha a chcete tvořit hudbu podle svých představ, Novation Circuit Tracks je nástroj právě pro vás. Na e-shopu Kytary.cz si jeho vlastnictví můžete předobjednáním pojistit už nyní.

(Placená inzerce.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY