Sydney Sprague bude na svém debutu vyhlížet konec světa

18.02.2021 18:21 - Honza Balušek | foto: Rude Records

Pokud vám chybí nějaká nová holka s kytarou, můžete zkusit písničkářku Sydney Sprague. Jakkoli by její jméno mohlo vybízet k tomu, že je z australského Sydney nebo z Prahy (haha, vtípek), pochází z arizonského Phoenixu. Zpěvačka po několika singlech koncem února vypustí do světa dlouhohrající debut s názvem "maybe i will see you at the end of the world".

Osmadvacetiletá skladatelka a kytaristka měla prý sice pokojíček oblepený plakáty Britney Spears či 'NSync, hudebně však navazuje spíše na vlnu pop-rockových písničkářek v čele s Avril Lavigne. Po podepsání smlouvy s Rude Records debutovala v loňském roce dvojicí singlů "i refuse to die" a "steve" (ten si můžete pustit pod článkem), letos pokračovala s písničkami "staircase failure" a "object permanence". Jak je vidět, nemá ráda velká písmena.

Debutová deska Sydney Sprague, která vyjde v pátek 26. února, bude obsahovat tyto skladby: i refuse to die, object permanence, steve, you have to stop, quitter, staircase failure, wrongo, what u want, time is gone, end of the world.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY