Dva dny před vystoupením na Super Bowlu vydá The Weeknd kompilaci svých hitů

04.02.2021 14:23 - Jaromír Koc | foto: Republic Records

Jak se zdá, The Weeknd nejspíš na chvíli přerušil propagaci své zatím poslední studiovky "After Hours". V těchto dnech, jen několik týdnů poté, co představil videoklip k aktuálnímu singlu "Save Your Tears", totiž ohlásil vydání své první výběrovky. K mání bude již od 5. února.

Kolekce pojmenovaná "The Highlights", kterou sám interpret nechce prezentovat jako klasické the best of, bude čítat osmnáct songů a k mání bude prozatím digitálně a na CD. Vychází přitom jen dva dny před letošním Super Bowlem, sportovní událostí roku, která se uskuteční 7. února ve floridském městě Tampa, kde Abel Makkonen Tesfaye vystoupí během pauzy v poločase. Fanoušci by toto vystoupení mohli brát i jako takovou velmi malou náplast za světové turné, které kanadský zpěvák musel ze známých důvodů přesunout na rok 2022.

The Weeknd - The Highlights
© Universal Music
Kompilace mapuje celou Weekndovu dosavadní kariéru. Nechybí tak debutový singl "Wicked Games" z roku 2012, úspěšné songy z alba "Beauty Behind The Madness", období spolupráce s Daft Punk a samozřejmě i nedávné hity z aktuální řadovky. Celý výběr otevírá čerstvý singl "Save Your Tears", jehož kontroverzní video za první čtyři týdny po zveřejnění na YouTube překonalo hranici 100 milionů zhlédnutí a obrovský nárůst zaznamenalo v poslední době i na Spotify.

Tracklist desky "The Highlights" je následující: Save Your Tears, Blinding Lights, In Your Eyes, Can't Feel My Face, I Feel It Coming (With Daft Punk), Starboy (With Daft Punk), Pray For Me (With Kendrick Lamar), Heartless, Often, The Hills, Call Out My Name, Die For You, Earned It (Fifty Shades of Grey), Love Me Harder (With Ariana Grande), Acquainted, Wicked Games, The Morning, After Hours.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY