Super8 & Tab startují s novým vydavatelstvím i novou kompilační řadu

15.02.2021 11:49 - Jaromír Koc | foto: Scorchin' Records

Důvodů pro založení nového labelu může být vícero: někdy chce umělec naprostou tvůrčí svobodu, vyzkoušet třeba i nový hudební směr, jindy chce dát příležitost začínajícím hudebníkům. Všechny tyto cíle má aktuálně i finské trancové duo Super8 & Tab. Jeho členové nedávno založili vydavatelství Scorchin' Records a v těchto dnech pod jeho hlavičkou představují i první kompilační řadu.

Scorchin Sessions Vol. 1 mixed By Super8 & Tab
© Scorchin' Records
Titulu pojmenovaného "Scorchin' Sessions Vol. 1 mixed By Super8 & Tab" se (jak název naznačuje) ujali sami majitelé labelu. Vybírali z desítek nahrávek, jež dostali od začínajících trancových producentů a DJů. Celkem sedmnáct tracků nakonec spojili do šestašedesátiminutového DJského setu. Mezi autory songů najdeme jména jako Angel One, Zack Evans, Emerge nebo Reznor a podle obou šéfů jde o interprety, o kterých v budoucnu ještě hodně uslyšíme.

Kompilace "Scorchin' Sessions Vol. 1 mixed By Super8 & Tab" je k mání prozatím digitálně, její fyzické vydání se připravuje na jaro. Pokud chcete set slyšet, popřípadě si ho stáhnout hned, zde je ten správný odkaz. Kdo preferuje obraz a zvuk společně, pustí si video níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY