Dubnový Ultramix právě vychází

22.04.2003 17:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ultramix duben 03
© facebook interpreta
Na obálce nová kapela Michala Dvořáka: Jan P. Muchow, Jan Čechtický, Klára Nemravová a Milan Cais. CD SHADOWBOX 2 - drum'n'bassový mix by IM Cyber, pokračování veleúspěšného CD Shadowbox (Markus Intalex, Teebee, Total Science, XRS, Juanita Juarez a další).

Exkluzivně: Všichni tuší, jenom my opravdu víme - vše o nové kapele Michala Dvořáka Pracovní sobota. Praští Muchow s EOST? A Milan Cais a Klárka Nemravová s Tatabojs? A co na to Lucie? Vypátrali jsme jako jediní v republice. "Debilní Británie," říkají Blur. Jako jediní v Čechách máme exkluzivní rozhovor. Pouze v Ultram:xu. Smutný článek s opravdu špatným koncem: Roe-deer mají novou desku a pravděpodobně se rozpadají... Tosca - tak trochu jiná opera. Mistři downtempa překvapují novým dvojalbem. Zachránci drum'n'bassu? Dost možná - EZ Rollers. 10 největších kachen hudebního průmyslu: lži, mystifikace a přetvářka. Poznej svého nepřítele! Stydlivý intelektuál Erland Oye (Royksopp, King Of Convenience) má novou desku. Electroclash-disko-pop! Goldfrapp - něco pro nejzmlsanější posluchače. Interview s předsedou Akademie populární hudby nejen o Andělech: takhle ostrý rozhovor jste ještě nečetli.

A dále rozhovor s Echoboy, Veneer, Martin Gore, hrobeček: Sugar, retro: Cocteau Twins, navštívili jsme za vás: Egypt Geomusic: Maďarsko, 13 stran recenzí, filmy, koncerty, kluby, 10 stran novinek, připravované desky, foto měsíce, alternativní obálka (tentokráte pro moderní ženy:), technika, přehled rádií, soutěž, fade out: Matěj Ruppert, oblíbená alba odhaluje Kateřina Winterová, pravidelný fejeton Richarda Krajča a plno dalšího...to vše na 100 stranách.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY