Brit se opil a pak si změnil jméno na Céline Dion

05.01.2021 18:27 - David Věžník | foto: Sony Music Entertainment

Že karanténa vede ke zvýšené konzumaci alkoholu, už zprávami proběhlo několikrát. Takzvané home-alone parties však mohou vést vedle kocoviny i k nemalému překvapení.

Své o tom ví muž, který žije v britském hrabství Staffordshire a který se narodil jako Thomas Dodd. Do nového roku totiž vstoupil pod novým jménem - Céline Dion. Za touto změnou ovšem nestojí nesoulad genderové identity, ale právě alkohol.

Třicetiletý oddaný fanoušek zpěvačky Céline Dion v rozhovoru pro The New York Post přiznal, že vánoční čas, který byl v Británii spojený se zákazem vycházení, trávil doma sledováním koncertů své oblíbenkyně. Na Štědrý večer si k jednomu záznamu otevřel lahev šampaňského, a než diva dozpívala, zrodil se mu v hlavě nápad změnit si jméno.

Usedl tedy k počítači a za poplatek 89 liber odeslal online žádost na příslušné úřady. "Upřímně, ruku na srdce, vůbec si nevzpomínám, že bych to udělal," svěřil se Dodd Dion s tím, že si svého činu nebyl vědom až do chvíle, kdy domů dorazila obálka s oficiálními dokumenty z úřadu. Nejprve byl překvapen, jelikož ale rodačku z města Charlemagne miluje, vše stvrdil podpisem. "Věřím, že tím lidi rozesměju, i když je to na můj účet," dodal.

Slíbil pak, že své jmenovkyni fušovat do řemesla rozhodně nebude. "Zkusil jsem zpívat písničky Céline ve sprše a můžu všechny ubezpečit, že změnou jména jsem nepřejal ani její hlas, ani její bankovní konto," uzavřel.

Originální Céline Dion se k situaci zatím nevyjádřila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY