Cocotte Minute v pátek rozezní Palác Akropolis vánočním streamem

13.12.2020 14:18 - Hana Bukáčková | foto: Dan Kurz

Letos je tak nějak všechno jinak a postavené na hlavu. Naštěstí tu jsou dvě věci, které ani korona nezastaví a zůstávají: Vánoce a Cocotte Minute. Formace kolem Martina Zellera ani letos nezapomene na své oddané fanoušky. Týden před Vánocemi jim nadělí speciální stream, který podpálí vaši vánoční výzdobu a ze kterého Santa padne do mdlob, a tím završí pofiderní rok.

Stane se tak v původně plánovaném termínu pražského koncertu, kterým měla skupina zakončovat podzimní tour. Pokud letos chcete naposled kapelu vidět a slyšet, máte jedinečnou šanci v pátek 18. 12. 2020 ve 20.00, kdy se v Paláci Akropolis rozduní cocottí hymny jako poděkování všem v této nelehké době. "Páteční online večírek tak symbolicky po dlouhé době opět propojí mezi sebou všechny ‚CM positiv‘ válečníky a víly," láká frontman. "Fakt se těším, nehráli jsme tři měsíce a asi dalších pět měsíců si zase nezahrajem, takže si to hodláme kurva užít," komentuje míru svého natěšení.

Kytarista Czendál k tomu dodává: "Přesně před rokem jsme odehráli v Akropoli vyprodanej koncert, jeden z nejlepších, co jsme kdy dali, a plánovali si super rok 2020. Ten nás trochu převezl, ale my se jen tak nevzdáme a tentokrát to vybombíme ještě víc! Buďte s náma alespoň na dálku!"

A nebude to ledajaký stream. Můžete se těšit na vánoční hudební překvapení, netradiční uspořádání Paláce Akropolis včetně originálního light designu. Bude se jednat o jedinečný koncertní zážitek. Cocotti budou hrát 80 minut a jako host si s nimi zazpívá punková Aneta Práglová ze Zputniku.

Stream můžete sledovat na FB události.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY