Synové členů Guns N' Roses, Metallicy a Stone Temple Pilots založili kapelu Suspect208

11.12.2020 18:29 - Ondřej Kocáb | foto: facebook kapely

Slavní rockeři ze skupin jako Guns N' Roses nebo Stone Temple Pilots již mají v synech své následovníky. Ti se během letošního roku rozhodli založit novou kapelu. Jmenuje se Suspect208 a hrají v ní Noah Weiland (syn Scotta Weilanda známého ze Stone Temple Pilots nebo Velvet Revolver), Tye Trujillo (syn Roberta z Metallicy), London Hudson (syn Slashe z Guns N' Roses či Velvet Revolver) a kytarista Niko Tsangaris, který jako jediný nenese tíhu očekávání po slávě otce.

Přestože jde o mladé hudebníky, nejedná se o jejich první hudební zkušenosti. Například Trujillo junior, patnáctiletý benjamínek skupiny, již stihl zaskakovat při severoamerickém turné Korn za jejich basáka Reginalda "Fieldy" Arvizu, Tsangaris a Hudson zase působili ve formaci Classless Act, která loni v kalifornském Palladiu otvírala show právě pro Slashe.

Kapela se prozatím ukázala se dvěma singly. V "Long Awaited" jsou cítit vlivy Velvet Revolver. Naopak novinka "All Black" z tempa lehce ubírá a pohybuje se na hraně rocku a popu. Vznikl k ní také videoklip z produkce Sunburst Films, natáčený v kalifornském klubu The Viper Room. Zda bude po dvou písních následovat celé album, prozatím není jisté.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY