Roxette lákají na box plný rarit klipem k roztančené písni "Piece Of Cake"

08.12.2020 15:01 - Jaromír Koc | foto: facebook Roxette

Již v pátek 11. prosince se fanoušci dua Roxette dočkají kompletu, který dostal název "Roxette - Bag Of Trix, Music From The Roxette Vaults". Kolekce, která vychází na třech CD nebo čtyřech vinylech, přinese raritní a v několika případech doposud nikdy nevydané skladby tohoto švédského dua. Vydání zmiňovaných nosičů již před pár měsíci ohlásil singl "Let Your Heart Dance With Me", nyní jej propaguje další song, "Piece Of Cake".

"Myslím, že 'Piece Of Cake' je nejspíš poslední písní, co Roxette nahráli. Natáčení desky 'Good Karma' trvalo neskutečně dlouho a na konci byl každý z nás už tak vyčerpaný, že jsme se už vlastně nedostali k tomu, abychom tuhle skladbu dokončili. Když jsem si ji po letech opět poslechl, uvědomil jsem si, že všechny potřebné části tam jsou a že jen potřebuje dobrý mix," uvádí Per Gessle. A je potřeba podotknout, že Ronny Lahti, kterého Gessle v tomto směru požádal o pomoc, odvedl opravdu skvělou práci.

Song "Piece Of Cake" je jednoduchou, příjemně taneční, popovou písní, které nechybí vlezlá melodie a líbivý refrén, jenž po prvním poslechu prostě nedostanete z hlavy. Pamatujete si třeba na hit "Stars", s kterým Roxette slavili úspěch v roce 1999? Pokud ano, i tento Kousek dortu vám bude opravdu chutnat.

Mimochodem, pokud byste chtěli vědět, co přesně chystaný box nabídne, na webu dvojice najdete kompletní tracklist.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY