- musicserver.cz">

Robbie Williams: "Singlovou hitparádu už nikdy nevyhraju"

30.11.2020 14:04 - David Věžník | foto: Facebook Robbieho Williamse

Robbie Williams je přesvědčený o tom, že v životě již nedosáhne na zlatou příčku singlového žebříčku. O svých pesimistických pocitech se rozpovídal minulý týden během interview pro rozhlasový pořad Virtual Coffee Break stanice Smooth Radio.

"Už teď tam nejsem, takže si myslím, že dny, kdy moje singly tyhle hitparády vyhrávaly, nebo se aspoň držely na předních místech, jsou zkrátka pryč," svěřil se se svými pochybnostmi.

Narážel tak mimo jiné i na svůj aktuální singl "Can't Stop Christmas". Čerstvou skladbou, v níž komentuje koronakrizi, rozšířil svou loňskou sváteční desku "The Christmas Present". Píseň se v žebříčku UK Download momentálně drží na jednačtyřicátém místě.

"Jsem teď spíš albový umělec, což je skvělé," pokračoval zpěvák v rozhovoru už nadějněji a dodal: "Ale už hitparády nesleduju. Ani nepřemýšlím nad tím, že bych se v nich nějak umisťoval. Kdyby k tomu ale došlo, byl by to vánoční zázrak a byl bych za něj velmi vděčný."

Williamsovým posledním (a jediným) vánočním číslem jedna v singlovém žebříčku byl jeho duet s Nicole Kidman "Somethin' Stupid" z roku 2001.

Takže, milý Ježíšku, ...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY