- musicserver.cz">

Miley Cyrus vysvětlila, proč abstinuje: "Nechtěla jsem se přidat do Klubu 27"

28.11.2020 14:05 - Simona Knotková | foto: MTV

Miley Cyrus si v některých chvílích svého pařmenského života jistě nezadala s těmi největšími rokenrolovými divočáky. Před pár dny ale oslavila své dvacáté osmé narozeniny, takže si můžeme oddechnout - k notorickému Klubu 27 se nepřidala. Jak prozradila v rozhovoru pro New Music Daily streamovací služby Apple Music, právě obava, že se přidá k předčasně zesnulým hudebníkům jako Kurt Cobain, Jim Morrison nebo Amy Winehouse, ji na začátku tohoto roku přivedla k abstinenci.

"Dvacet sedm byl pro mě věk, kdy jsem se musela opravdu chránit. Donutilo mě to být střízlivá, ztratili jsme už tolik ikon, kterým bylo sedmadvacet. Bývá to stěžejní čas, člověk přechází do nové kapitoly. Mám pocit, že někteří umělci nedokázali unést svou vlastní sílu a energii," svěřila se zpěvačka.

Ani její abstinence se bohužel neobešla bez relapsů, ale Miley se za to nekárá. "Nemůžu říct, že bych byla střízlivá celou dobu. Zase jsem do toho spadla, ale teď už jsem opět dva týdny čistá. Myslím, že teprve nyní jsem svou abstinenci přijala. Nebuďte na sebe naštvaní, buďte zvědaví. Ptejte se sami sebe: 'Co se stalo?' Já to fakt docela pos*ala, protože nedokážu pít s mírou, ani si nemyslím, že by všichni měli, ku*va, abstinovat. Každý by měl dělat to, co nejvíc vyhovuje jemu. Nemám problém s pitím. Mám problém rozhodovat se, jakmile překročím určitý limit. Prostě jsem se chtěla ráno probouzet stoprocentně odpočatá," uzavřela.

A teď už přestaňte číst a běžte si pustit její novou desku "Plastic Hearts".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY