- musicserver.cz">

Kiss plánují na Silvestra "největší a nejlepší show roku"

22.11.2020 12:46 - Ondřej Kocáb | foto: Facebook Kiss

"KISS 2020 Goodbye". Přesně tak se jmenuje streamovaný koncert, kterým američtí rockeři Kiss hodlají zakončit tento rok. Nebyli by to Paul Stanley a Gene Simmons, aby k jeho propagaci nepřihodili pár nej. Můžeme se tak těšit na tu vůbec největší show s vůbec nejlepší pyrotechnikou, jaká byla během roku 2020 k vidění. A místem konání není nic menšího než velkolepý hotel Atlantis v Dubaji.

kiss atlantis
© atlantis.com
Vystoupení bude snímat na padesát kamer a celkově se na něm bude podílet štáb složený ze čtyř stovek lidí. Režisér Dan Catullo počítá také se dvěma až třemi tisíci návštěvníků přímo na místě. Kvůli přísným bezpečnostním protokolům půjde pouze o lidi ubytované v hotelu. Podle Catulla přípravy akce zabraly téměř půl roku.

Je tu však malý háček. Cena takového spektáklu rozhodně nebude malá, a tak ani fanoušci nedostanou nic zadarmo. Přestože jde o stream, ceny přístupu k němu vyletěly strmě vzhůru. Naprostou šíleností pak jsou různé balíčky, z nichž mohou zájemci vybírat. Tím vůbec nejabsurdnějším je Platinum VIP, jehož cena končí bez jednoho centu na tisíci dolarech. Kromě kódu k přenosu kupující obdrží záznam koncertu na limitované edici DVD se šestnáctistránkovou knihou, dále limitovanou edici vinylu, promo tričko a mikinu, plakát s autogramy všech členů a také speciální poděkování v závěrečných titulcích na DVD a v knize. Klasický vstup vychází na 40 dolarů. S ním má fanoušek možnost sledovat záznam i následující den v neomezeném množství.

Kiss na tento rok měli v plánu vyrazit na turné po celém světě, kterým se chtěli se svou "Kiss army" rozloučit. Všechny koncerty však byly přeloženy na rok 2021. Mezi zastávkami opět nechybí ani Praha, kde by se měla skupina zastavit 10. července.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY