Skupině Bring Me The Horizon ukáply slzy nad naším světem

25.10.2020 08:45 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Bring Me The Horizon si za poslední roky vysloužili pověst hudebních experimentátorů a progresivních rockerů. I proto se s napětím očekává, s jakými žánry si budou pohrávat na překvapivě ohlášené desce "Post Human: Survival Horror", která vyjde již v pátek 30. října. Novinkový singl "Teardrops" je po skladbách "Obey", "Ludens" a "Parasite Eve" již čtvrtou ukázkou z ní a naznačuje, že sedmé album bude zdobit především rockový zvuk s hlasitými kytarami. Písnička má rozhodně své kvality a potěší hlavně fanoušky dravější tváře kapely.

Režie videoklipu se ujal lídr formace Oliver Sykes, který má k písni velmi vřelý vztah. "Mám pocit, že 'Teardrops' je jeden z nejlepších počinů, jaký jsme kdy nahráli, hudebně i textově," říká. Sám se zhostil i hlavního hereckého partu a předvedl velmi dobrý a především emotivní výkon.

Kolekce "Post Human: Survival Horror" bude obsahovat devět položek. Vedle již uveřejněných kousků na ní najdeme třeba spolupráci s japonskými metalovými děvčaty Babymetal či jednu pecku s londýnským objevem Nova Twins. Podle dřívějších informací by celý projekt "Post Human" měl zahrnovat čtyři samostatná, zvukově různorodá EP, která by všechna měla vyjít nejpozději během příštího roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY