Miley Cyrus nahrává desku coververzí Metalliky

21.10.2020 17:33 - Honza Balušek | foto: RCA Records

Miley Cyrus sice ještě úplně oficiálně nepotvrdila, že v listopadu konečně vydá svou novou desku "She Is Miley Cyrus", internety si tím však jsou už poměrně jisté. Zpěvačka každopádně v posledních týdnech absolvovala spoustu propagačních aktivit a bylo by divné, kdyby se jim věnovala jen kvůli aktuálnímu singlu "Midnight Sky". Kromě nespočtu hudebních vystoupení dala třeba i rozhovor magazínu Interview, kde mimo jiné prozradila, že dokonce nahrává desku plnou coververzí Metalliky.

Jakkoli se neznalým může její spojení s hudbou této metalové čtveřice zdát podivné, fanoušci vědí, že Miley k rocku vždy tíhla. Ostatně i zmíněná nová studiovka má být spíše rockovou než popovou nahrávkou. Otázkou samozřejmě je, zda Miley album metallikovských coverů vůbec dokončí a oficiálně vydá. Že její hlas tvrdým skladbám sluší, jsme ale mohli zjistit už několikrát, naposledy například v předělávce hitu "Zombie" od The Cranberries.

Miley má přímé zkušenost i s muzikou samotné slavné metalové čtyřky - během loňského vystoupení na festivalu Glastonbury živě předvedla její ploužák "Nothing Else Matters".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY