AC/DC nabízejí proměnu vašeho jména do ikonického loga skupiny

21.10.2020 11:18 - Jiří V. Matýsek | foto: Twitter interpreta

Logo australských hardrockových legend AC/DC je ikonickým znakem, rozpoznatelným na sto honů. Dvě dvojice písmen (označení pro přepínač střídavého a stejnosměrného proudu), mezi nimi elektrický blesk - to, že v jednoduchosti je síla, kapela věděla už v roce 1977 a od té doby své logo nijak výrazně neproměnila. Zdobí všechna její alba a bude i na titulu toho chystaného, nazvaného "Power Up". A fanoušci nyní dostávají možnost si svým jménem, provedeným v duchu tohoto jasně rozpoznatelného znaku, ozdobit své sociální sítě. Stačí zadat své jméno a příjmení do jednoduchého generátoru.

Sedmnáctá studiovka AC/DC patří k nejočekávanějším deskám letošního roku. Vyjde 13. listopadu a v mnoha ohledech se jedná o splněný sen fanoušků. Za mikrofon se opět postavil Brian Johnson, do sestavy vedené Angusem Youngem se vrátil i basák Cliff Williams a bubeník Phil Rudd. Jediný, kdo schází, je zesnulý Angusův bratr Malcolm, je ale autorem řady riffů, které ve dvanácti skladbách zazní. "Malcolm by byl hrdý," nechal se slyšet Brian Johnson.

Skupina už zveřejnila první singlový kousek "Shot In The Dark". "Je to výrazný singl ze silného rockového alba" popsal Angus Young a dodal: "Okamžitě poznáte, že je to song od AC/DC." Píseň je zatím k dispozici pouze ve formě audia, soudě podle nedávno uniklých fotek je ale velice pravděpodobné, že dojde i na klip. Otázka je kdy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY