Adele se vrátí na televizní obrazovky. Prozatím jako moderátorka

20.10.2020 08:22 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Její čtvrtou studiovku mnozí považovali za nejočekávanější album roku 2020, dosud ale není jasné, zda se albové novinky Adele letos skutečně dočkáme. Britská popová hvězda totiž původně ohlášený zářijový termín vydání odložila a stále neoznámila náhradní. Fanouškům však nyní svitla nová naděje.

Držitelka patnácti Grammy se na Instagramu pochlubila informací, že v sobotu 24. října se objeví ve slavné televizní show Saturday Night Live vysílané na NBC. Na této zprávě je překvapivé to, že tam nebude v roli hosta, ale jako moderátorka.

"Jsem z toho tak nadšená! A také naprosto vyděšená! Moje první moderování a rovnou pro SNL," svěřila se na sociální síti. Dodala, že jejím hostem bude americká zpěvačka H.E.R., kterou prý velmi obdivuje.

Není vůbec jisté, zda účast v legendárním pořadu značí, že vydání zmíněné nahrávky se už blíží. V posledních letech se ovšem Adele na veřejnosti objevovala jen zřídka. Od roku 2017, kdy musela kvůli potížím s hlasem předčasně ukončit turné k minulé řadovce "25", prakticky nevystupovala. Teprve zkraje letošního roku zazpívala na svatební hostině své kamarádky. Fanouškům se navíc nedávno pochlubila novou postavou, zhubla totiž čtyřicet kilogramů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY