Miley Cyrus a její sestra Noah viděly na MTV boha

17.10.2020 19:50 - Honza Balušek | foto: MTV

Jak Miley Cyrus slíbila, tak udělala. Pro MTV natočila unplugged koncert s podtitulem Backyard Sessions a v pátek 16. října se jej dočkala Amerika. Zbytek světa si sice na celý pořad bude muset ještě nějakou chvíli počkat, ale naštěstí se stanice na svém YouTube kanálu podělila alespoň s trojicí zaznamenaných skladeb. A všechno to jsou skvělé kousky.

Miley a její kapela, pro tuto příležitost pojmenovaná jako The Social Distancers, představila celkem sedm písní, přičemž všechny byly coververze, kromě aktuálního singlu "Midnight Sky". Právě ten je mezi oněmi třemi ochutnávkami, které si můžeme pustit, více pozornosti si ale zaslouží další dvě. Předělávku taneční pecky od Britney Spears "Gimme More" uchopila Miley zcela po svém, naprostý úžas ale vyvolává duet s její sestrou Noah, s níž předvedla její písničku "I Got So High That I Saw Jesus". Už v originále skvělá skladba dorostla spojením jejich hlasů a pouze za doprovodu klavíru do ještě větší krásy.

Níže jsou všechny tři kousky a my se můžeme jen těšit, až se dočkáme dalších předělávek, které Miley pro Backyard Sessions pořídila. Byly mezi nimi totiž i coververze třeba od Pearl Jam či The Cardigans.

EDIT: Miley na YouTube zveřejnila i cover od The Cardigans "Communication", a tak jej přidáváme také.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY