Sia zpívá v "Courage To Change" pořád tu samou a dávno ohranou písničku

28.09.2020 13:19 - Josef Martínek | foto: facebook interpretky

Sia fanoušky dál napíná s uvedením filmu "Music". Původně měla svůj režijní debut představit už loni v říjnu, pak byla premiéra přesunuta na letošní září. Na snímek sice stále čekáme, zpěvačka však představuje už druhou písničku z jeho soundtracku. Po květnové rozverné skladbě "Together" se nyní vrací s kouskem "Courage To Change".

A je to Sia, jak ji dobře známe - tedy v emotivní power baladě s velkolepě stavěným refrénem. Ačkoliv songy s takto dramatickým nádechem nepochybně hlasu australské hitmakerky sluší, v posledních letech takových písní vydala tolik, že se jich posluchači už dávno přejedli. Ta aktuální proto v porovnání s hitovkami "Chandelier", "Elastic Heart" nebo "Alive" působí jako dosti chudá příbuzná.

"Teď víc než kdy dříve potřebujeme bojovat za lepší zítřky. Buďme stateční, mějme odvahu a pracujme na pozitivních změnách, které chceme vidět v našem světě," sdělila k vydání singlu čtyřiačtyřicetiletá interpretka. Ta mimo jiné nedávno představila také další (kolikátou už?) spolupráci s Davidem Guettou "Let's Love". Je škoda, že ačkoliv Sia vyzývá k odvaze ke změnám, sama ustrnula na místě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY