Emma Drobná vydává svou druhou řadovku

27.09.2020 12:58 - Milan Menčík | foto: Erik Tomašák

Emma Drobná se dá už nyní směle řadit k těm pár šťastným, kteří díky talentovým soutěžím nejenže prorazili, ale i vytrvali na hudební scéně. Důkazem budiž její druhé studiové album "Better Like This", které vychází v těchto dnech. Deska obsahuje i duet se slovenským rapperem Separem "Stratím sa ti ráno" a při jejím natáčení autorka znovu využila osvědčené spolupráce s producentským týmem Creative Music House, s nímž dělala už na debutu "You Should Know".

Emma Drobná - Better Like This
© Warner Music
"Lepší je to takhle! Mám pocit, že nové album mě vystihuje mnohem lépe jako osobu i jako zpěvačku. Všechno je teď v mém životě lepší než kdykoli předtím. Nakonec i písnička 'Better Like This', která se na albu objevuje, patří mezi moje nejoblíbenější. A zkratka BLT označuje známý sendvič, kterému také neodolám. Spojit to s titulem mého druhého alba mi připadalo originální a vtipné," říká s úsměvem Emma. Z nového počinu už přitom představila dva singly, ten aktuální "Yeah Baby!", který si můžete prohlédnout v klipové podobě pod článkem, patří nyní na Slovensku k nejhranějším.

Tracklist kolekce "Better Like This" je následující: Between Us, Demons, Stratím sa ti ráno feat. Separ, Yeah Baby! (F*ck With Me), Heaven Only Knows, I'll Be Alright, Watch Over Me, Should I Give Up, Go To Hell, I Loved You, Better Like This.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY