Živě: London Grammar zahráli nový singl a přihodili i Weekndův hit "Blinding Lights"

23.09.2020 13:36 - Josef Martínek | foto: BBC

V covidových časech nemají hudebníci příliš prostoru, kde by mohli svoji tvorbu propagovat, buďme proto rádi za pořady typu "BBC Radio 1 Live Lounge". Svůj nový singl "Baby It's You" sem přišli zahrát London Grammar, kteří po vynikajících deskách "If You Wait" a "Truth Is A Beautiful Thing" chystají svou třetí studiovku.

V srpnu vydaná písnička je opět plná melancholie a zasněnosti, podstatnou roli v ní však hrají také prvky taneční hudby. A kdo miluje hluboký hlas zpěvačky Hannah Reid a její uhrančivý tajemný pohled, ten si při živé prezentaci přijde na své.

Výše zmíněné platí i pro interpretaci singlu "Blinding Lights", který si britské trio vypůjčilo od The Weeknda. Jacksonovsky laděný hit si tentokrát můžeme vychutnat v o něco éteričtějším podání.

Zatím není jasné, kdy se od skupiny dočkáme nové desky. V každém případě však budeme doufat, že nám ji konečně přijede představit naživo. Vzhledem ke zrušenému vystoupení na Colours Of Ostrava 2018 totiž na tuzemskou premiéru této osobité formace stále čekáme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY