Brutal Assault 2021 bude trvat pět dnů. Účast potvrdilo 90 % již ohlášených kapel

23.09.2020 18:25 - Tisková zpráva | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Jak je známo, festival Brutal Assault se bohužel musel přesunout na následné léto 2021. Většinu fanoušků tedy zajisté bude zajímat festivalový line-up, kdo ze sestavy odpadl a kdo v ní zůstal.

S radostí oznamujeme, že máme potvrzenou většinu kapel z odsunutého ročníku, který se rovná celkovým 90 %. Pokud však v soupisce někdo nenachází jakoukoli z loňských kapel, stále nemusí věšet hlavu, neb dopotvrzování dosud probíhají a někteří z předchozích interpretů se do line-upu ještě dostanou. Seznam odpadnuvších, kterým plány léta 2021 kolidovaly s novým termínem Brutalu, zveřejníme brzy.

Ještě jednou děkujeme všem fanouškům za ponechání vstupenek z ročníku 2020 a zároveň připomínáme, že oslava našeho 25. výročí se kvůli koronavirovému odsunu rozšířila o další den, takže další nová jména do line-upu festivalu budou nadále přibývat. Jejich oznamování lze očekávat v následujících týdnech. Už teď můžeme říci, že je nač se těšit!

Brutal Assault 2021 proběhne v pěti monstrózních dnech v termínu 10.-14. srpna 2021. Pokud nás chcete jakkoli podpořit, zajistěte si svoji vstupenku co nejdříve. Těšíme se na vás! Vstupenky jsou v prodeji na webu festivalu.

Mezi již dříve ohlášenými jmény, s nimiž se fanoušci potkají i příští rok na jubilejním pětadvacátém ročníku festivalu, jsou mimo jiné Abbath, Cradle of Filth, Devin Townsend, Front Line Assembly, Mayhem, Mercyful Fate, Paradise Lost, Uada nebo Venom.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY