Solarstone vytvořil v karanténě koncepční desku "island". Opěvuje jí Ibizu

21.09.2020 15:28 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Kdy jindy by producenti a DJové měli mít možnost v klidu komponovat, než když nelítají po celém světě a nehrají na předních světových festivalech? Korona tak většině z nich dala obrovský prostor, aby se na měsíce zavřeli do studia a tvořili. Jedním z těch, kdo během prvních měsíců v izolaci dali dohromady materiál pro celé album, je britský trancový producent a remixér Solarstone.V těchto dnech na trh uvádí album "island".

Solarstone - Island
© Black Hole Recordings
"Tato hudební kolekce je milostným dopisem Ibize. Vznikla mezi březnem a červencem, kdy byl tento 'ostrov' tím jediným místem, na kterém jsem toužil být. Je ironií, že tenhle nečekaný 'lockdown' mě přivedl k myšlence vymyslet a udělat desku, která by v normálních dobách, kdy člověk plánuje svůj život téměř na minuty, pravděpodobně nemohla vzniknout. Její koncept představuje den a noc na 'ostrově', který tolika z nás chybí a na který se snad brzy vrátíme," uvádí na adresu své novinky sám autor.

Titul "island" přináší deset songů, které budou pro mnohé Solarstoneovy fanoušky překvapením. Převážně instrumentální tracky totiž tentokrát nemají v plánu útočit na přední příčky klubových hitparád. Jde spíše o osobní zpověď, ve které se mísí všechny hudebníkovy pocity posledních měsíců. Počin je k mání digitálně, na CD a tentokrát poprvé i na vinylu. Pokud byste o některý z fyzických nosičů (dokonce i s podpisem) měli zájem, stačí kliknout sem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY