- musicserver.cz">

Naty Hrychová v novém klipu vzkazuje: "Nehledej Růženku"

09.09.2020 14:21 - Milan Menčík | foto: Patrik Jursa

Naty Hrychová na sebe upozornila duetem s Berenikou Kohoutovou "Holky sobě", který si za poměrně krátkou dobu pustilo skoro tři čtvrtě milionu lidí. Nyní představuje daleko vyspělejší tvář v podobě sólového klipu "Nehledej Růženku".

Ten v mnohém vypovídá o její kariérní dráze, kterou měla Hrychová odmalička hodně rozmanitou. "Text mi tentokrát napsal taťka. Zná mě a ví, s čím se potýkám. Naprosto se trefil - nejsem princezna, která čeká, až ji někdo zachrání. Člověk nemůže spoléhat na to, že k němu všechno
Naty - Nehledej Růženku
© Warner Music
samo přijde. I když to zní jako klišé, měl by jít za svým snem a pády brát jako zkušenosti,"
říká Naty a dodává: "Překážky mě naučily vážit si každého nového kroku a taky dobrých lidí kolem."

Nahrávalo se ve studiu Ta musica pod vedením bubeníka kapely Trocha klidu Aloise Pospíšila. Ten Hrychové pomohl i s hudební linkou. Výsledek je mnohem dospělejší než to, na co byli doposud její fanoušci zvyklí. Nejedná se o rychlokvašenou záležitost, naopak si zaslouží víc poslechů. Klip plný ohně, vody a další symboliky natáčel a režíroval Jakub Janča.

Herečka, tanečnice a nyní hlavně zpěvačka si navíc v současnosti plní další sen - sestavila vlastní kapelu. "Jsem nesmírně vděčná za mladší publikum, ale chtěla bych ukázat i starším, že už nejsem ta malá Natálka, která zpívala písničky ze školních lavic. Začala jsem zkoušet se svojí novou kapelou, sbírám zkušenosti a mám pocit, že tohle je cesta, na kterou jsem se celý roky připravovala," svěřuje se.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY