Rock For Churchill vyráží na výlet. Zahrají Vypsaná fixa, MYDY, Pipes and Pints a další

29.08.2020 09:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jelikož nám zastupitelstvo Vroutku zakázalo uspořádat malou verzi Churchilla na Myslivně, pojedeme na výlet. Do Prahy. Na Výstaviště. Do krásného přírodního areálu Lucerna Music Bar Open Air. Zahrají nám Vypsaná fiXa, MYDY, Pipes and Pints, Fast Food Orchestra a Prague Conspiracy. A nebude chybět ani afterparty, které se zhostí MikkiM a DJs Rambo a Zadnice. Máme velkou radost, že se nakonec malou verzi Churchilla podaří uskutečnit a těšíme se moc na viděnou 29. srpna na pražském Výstavišti.

Vstupenky za 590 Kč jsou v prodeji na GoOut, za 550 Kč pak na pokladně pražského Lucerna Music Baru. Pro majitele vstupenek na Rock For Churchill 2020 máme zvýhodněnou cenu 490 Kč. Dostanete se k ní přes unikátní GoOut kód, který vám dojde na email, na který jste si vstupenky zakoupili. Pokud jste si zakoupili vstupenku v kamenném obchodě, pošlete nám její fotku do 22. července na email info@rfch.cz a my vám pošleme unikátní kód na uplatnění slevy.

Vstupenky zakoupené na Rock For Churchill 2020 nelze uplatnit na akci Rock for Churchill na výletě na pražském Výstavišti. Vstupenky na RFCH 2020 platí automaticky na Rock for Churchill 2021.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY